Modellként mit kell tennem, hogy tudjak számlát adni?
Megcsináltam a munkám (reklámfilm szerep) és most a kifizetés előtt kérdezték, hogy tudok-e számlát adni a munkámról. Már alapból a kérdést nem értem. Én minek adnék számlát? Na de ha nem tudok adni akkor 25%ot levonnak a pénzemből, bár erről ugye először nem szóltak... a munkát már megcsináltam számítok a megígért összegre erre kevesebbet akarnak adni. Valaki tudja, hogy ilyenkor mi a teendő? Olyat is hallottam hogy egyéni vállalkozást kéne indítanom mint 'művész' és akkor tudnék számlát adni. De most kezdtem ezt az egészet így nem tudtam semmit. Ehhez még hozzájön hogy 18 év alatti vagyok tehát vállalkozást nem nagyon nyithatnék, ugye?!?!
Olyan emberek válaszát várom akik értenek hozzá vagy mondjuk modellek és tudják hogy mit kell csinálni. Köszönöm :)
igen 30 ezer, de kitől kérhetek? és milyen számlát, miről?
Amúgy köszönöm a válaszaid, neked tapasztalatod van ebben?
ez elég elkeserítő... 10 órát dolgoztam a pénzért amit lehet meg sem kapok :(
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!