Mennyibe kerül egy üzleti terv elkészíttetése?
Figyelt kérdés
Gondolom sok mindentől függ, de egy körübelüli árat szeretnék kérni.Köszönöm!2011. szept. 17. 16:39
1/12 anonim válasza:
Az üzleti terveket általában a cég készíti önmagának, hiszen ők vannak tisztában elérendő céljaikkal és az erre fordítandó forrás nagyságával.
Az üzleti terv outsourcingolása meredek ötlet, hiszen rosszat sejtet, ha egy vezetőség a saját munkájának deklarálásához külsős céget vesz igénybe.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2011. szept. 17. 16:54
3/12 anonim válasza:
Tényleg több dologtól függ, de egy kisebb cég esetében kb. 500-800e Ft.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Most csinálnánk egy vállalkozást,lehetséges az, hogy magunknak írjuk meg az üzleti tervet?
2011. szept. 17. 19:10
5/12 anonim válasza:
Lehetséges, attól függ mihez kell..
6/12 A kérdező kommentje:
Értem!Nos az a helyzet, hogy befektetőt keresek egy vállalkozás beindításához, lehet a csávó át akar vágni, de az a lényeg, hogy 180.000 Ft ot kér, hogy ő megírja az üzleti tervet, benyújtja egy külföldi befektetőnek, aki ha tetszik neki a dolog, akkor ,,szponzorál", de valahogy ez nem tetszik nekem.Ezért kérdeztem azt, hogy meg lehet e írni saját kezűleg ezt az üzleti tervet.Köszi azért a válaszokat.
2011. szept. 19. 21:57
7/12 anonim válasza:
A történet elég életszagú, nem hiszem, hogy át akarjon vágni, ami persze nem jelenti azt, hogy a siker garantált.
8/12 A kérdező kommentje:
Életszagú? Tehát ez manapság így működik?Köszi a választ.
2011. szept. 19. 22:27
9/12 anonim válasza:
Ez mindig is így működött. Ha komoly dologról van szó és komoly befektetőről, akkor az biztosan kér valamilyen anyagot. Azt viszont nem várhatod el senkitől, hogy ingyen megcsinálja.
Egy időben én is dolgoztam pénzügyi tanácsadó cégnél és ott is úgy dolgoztunk, hogy fix díj az anyagért + %-os sikerdíj ha összejön.
10/12 A kérdező kommentje:
Értem. tehát akkor lehetséges, hogy egy pénzügyi tanácsadóval van dolgom?
2011. szept. 19. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!