Melyik jobb AVON vagy ORIFLAME? Melyiknek jobbak a termékei? Melyikkel lehet jobban üzletelni? (tanácsadó szeretnék lenni, de nem tudom melyiket válasszam, mert mindkettőt nem akarom) Van-e esetleg másik kozmetikum ami hasonló módon működik és jó?
Szerintem mindenképpen Avon.
Vásároltam mind2től és rengetegszer csalódtam az Oriflameben:
~ nem érte meg az árát
~ a legtöbb termék sem arcra, sem hajra nem vált be nekem
~ rengetegszer nem volt raktáron a kívánt termék
~ drágább
Nem szeretném az Oriflamet ócsárolni, de úgy gondolom, hogy az Avon jobban megéri a pénzét.
Nem régen elkezdtem csinálni az Avont. Nagyon jó Leadert kaptam, aki mindenben kisegített, amiben szükségem volt. Sokkal olcsóbban megtudom szerezni a dolgokat,van úgy, hogy a keresetem fedezi a vásárlásom az Avonból. A profit tényleg nagyobb az Oriflamenél, de szerintem nehezebb eladni. Annyit még kipróbálhatsz, hogy odaadsz vagy 3-4 embernek egy Avonos és egy Oriflames újságot és amelyikből többen rendelnek, azt válaszd. Remélem az Avon lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!