Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Melyik jobb AVON vagy ORIFLAME...

Melyik jobb AVON vagy ORIFLAME? Melyiknek jobbak a termékei? Melyikkel lehet jobban üzletelni? (tanácsadó szeretnék lenni, de nem tudom melyiket válasszam, mert mindkettőt nem akarom) Van-e esetleg másik kozmetikum ami hasonló módon működik és jó?

Figyelt kérdés
2011. szept. 5. 14:29
1 2
 11/14 anonim válasza:
55%
Én jelenleg Avonozok:) néha felviszik az árakat de én még sose csalódtam benne:p szerintem kicsit az Oriflame utánozza az Avont. De az én választásom az Avon jobban megéri több szempontból is!:)
2014. nov. 23. 00:37
 12/14 anonim válasza:
55%
Én az avonnal nagyon sokaig kiserleteztem, de folyton csalódtam, úgyhogy már 1-2 éve oriflamezek. Azt kívánom bárcsak előbb kezdtem volna!
2015. jan. 27. 20:12
 13/14 anonim válasza:
63%

Szerintem mindenképpen Avon.

Vásároltam mind2től és rengetegszer csalódtam az Oriflameben:

~ nem érte meg az árát

~ a legtöbb termék sem arcra, sem hajra nem vált be nekem

~ rengetegszer nem volt raktáron a kívánt termék

~ drágább

Nem szeretném az Oriflamet ócsárolni, de úgy gondolom, hogy az Avon jobban megéri a pénzét.

Nem régen elkezdtem csinálni az Avont. Nagyon jó Leadert kaptam, aki mindenben kisegített, amiben szükségem volt. Sokkal olcsóbban megtudom szerezni a dolgokat,van úgy, hogy a keresetem fedezi a vásárlásom az Avonból. A profit tényleg nagyobb az Oriflamenél, de szerintem nehezebb eladni. Annyit még kipróbálhatsz, hogy odaadsz vagy 3-4 embernek egy Avonos és egy Oriflames újságot és amelyikből többen rendelnek, azt válaszd. Remélem az Avon lesz.

2015. febr. 27. 19:33
 14/14 anonim válasza:
Avont semmiképpen. Volt "szerencsém" belelátni hogyan is működik az egész, a termékek rosszak, a parfümök nem tartósak, az ékszerek pedig olcsó ebayesek, amikre 10-20 szoros hasznot pakolásznak rá
2021. jún. 4. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!