12/F vagyok, pénzre lenne szükségem, mit tegyek?
Akik azt írnák hogy inkább játsszak azoknak itt van ez:
Munka=Pénz=Új videokártya=Játék
A kinti játékokról meg annyit hogy:
Mindig több órán keresztül kint vagyok.sokszor azért vagyok csak itthon hogy a szüleimmel is legyek.
Előre is köszönök minden választ!
(Ui.: Tavaly már próbáltam kutyasétáltatást; érkezett két hívás is csak az a baj hogy haverjaim szórakoztak velem)
12 évesen én senkit nem dobnék a mély vízbe a cápák közé, hogy tőzsdézzen...agyament ötlet. Tőzsdézek, tudom, hogy nem játék. A kocsimosás az jó, ha falun laksz és van kert, akkor a leszedett gyümölcsöt eladhatod szomszédnak, vagy a piacon. Pár hónap és jön a szüretek ideje, kis pénzért szedhetsz szőlőt. (meghívás esetén viszont ez illetlenség, ezért neked kell utána járnod az alkalmaknak...)
Addig meg várj türelemmel, legyél kreatív. Barátokkal összedobjátok a gépparkot egy helyre, öcsém pl. ezt csinálja, szomszédban lakik a legjobb barátja akinél van 1 plusz szoba berendezve játékra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!