M@x kérdése:
12/F vagyok, pénzre lenne szükségem, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Akik azt írnák hogy inkább játsszak azoknak itt van ez:
Munka=Pénz=Új videokártya=Játék
A kinti játékokról meg annyit hogy:
Mindig több órán keresztül kint vagyok.sokszor azért vagyok csak itthon hogy a szüleimmel is legyek.
Előre is köszönök minden választ!
(Ui.: Tavaly már próbáltam kutyasétáltatást; érkezett két hívás is csak az a baj hogy haverjaim szórakoztak velem)
2011. aug. 17. 19:42
1/22 anonim válasza:
Kereskedj valutával! Kérd meg anyádat, hogy csinálhasd a nevében Forexnél adnak ajándékba 5000 forintot. Annak idején elkezdtem, mert robogóra gyűjtöttem, de olyan jól megy a szekér, hogy 250 Kawasaki ZZR-t vettem. Jó biznisz ha ért hozzá. Ezért a tippért jössz nekem 5 amerikai dollárral ;).
2/22 anonim válasza:
vagyis nem 250 motort hanem egy 250 köbcentis motort de érted...
3/22 anonim válasza:
Ebben a korban még csak a szüleidre tudsz támaszkodni,gyűjts zsebpénzt.Szülinapi,karácsonyi pénzek.A lányom is 12-ő ő is ezt csinálja,mert ha nagyobb összegű dolgot akar nem tudom egyben finanszírozni,csak kipótolom neki.Nagyszülőkkel szokott üzletelni,megcsinálom ezt,vagy azt ,pár száz forintért.Nem haragudnak ilyenkor,tudják hogy nagy gyűjtésben van.
4/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm tibor95!
Legfőképp azt hogy nem szóltál le hogy még túl fiatal vagyok hozzá. :)
2011. aug. 17. 19:51
5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is 95%-os!
2011. aug. 17. 19:52
6/22 anonim válasza:
Hát rendben akkor túl fiatal vagy hozzá :) akkor nem lesz új videokártya :D.
7/22 anonim válasza:
Jó nem leszek köcsog :D De jó érzés ki kellene próbálnia mindenkinek :D
8/22 A kérdező kommentje:
Háháháá!
Ez nagy volt.
Megnevettettél köszi!
Kipróbálom, de ez nincs korhoz kötve, ugye?
2011. aug. 17. 20:04
9/22 anonim válasza:
Ja és fontos, hogy felnőtt néven legyen a számlád, mert kérnek majd igazolványt és ha nem az vagy ami oda be van regisztrálva megtagadják a kifizetést.
10/22 A kérdező kommentje:
Őőőő...és ezt hogy csináljam?
2011. aug. 17. 20:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!