Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Írnátok tippeket, hogy milyen...

Írnátok tippeket, hogy milyen vállalkozásba érdemes kezdeni egy vidéki megyeszékhelyen?

Figyelt kérdés
Konkrétan Egerről van szó. Még nem voltam vállalkozó, csak egy új alternatívát keresek, mert nem tudok elhelyezkedni.
2011. aug. 1. 00:36
 1/2 Smartguy86 ***** válasza:

Én azt ajánlom, hogy először is kezdj el tanulni a témában. Olvass könyveket vállalatvezetés, marketing, logisztika és számvitel témában. A vállalkozás nem olyan dolog, amibe az ember csak úgy belefog, aztán lesz ami lesz.

Tanulni mindig kell! Egész életen át!

2011. aug. 1. 08:04
 2/2 anonim válasza:

Én is ebben gondolkodok, jobb is egy saját vállalkozás, már ha úgyis dolgozni kell látástól vakulásig legalább a saját zsebemet tömjem.

Semmi munkalehetőség nálunk se. (Debrecen)

Én azt a tippet adnám nézd végig a teáor kódokat és abból láthatod mit tudnál végezni.

most én is azokat nézem :)

[link]

2011. aug. 1. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!