Hogyan tudom magam "eladni" üzletkötőként?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 16:48
1/9 anonim válasza:
Szerintem ha ezt érzed, akkor inkább bele se fogj.
És én nem fikának szánom, hanem baráti segítségnek.
Ha engem is eltanácsoltak volna az elején attól, amire nem születtem, akkor megspóroltam volna több év szopást.
2/9 A kérdező kommentje:
Pedig nekem egy igen okos ember mondta, hogy az üzletkötésnek előszőr önmagadat kell eladnod, aztán a terméket...
2011. júl. 29. 17:02
3/9 anonim válasza:
Szerintem is igazad van. Az viszont már elég nagy baj, ha ezzel nem foglalkoznak ott, ahol üzletkötő vagy.
4/9 anonim válasza:
Talán mással kellene próbálkoznod. Egy ilyen kérdés után én biztos, hogy nem ajánlanék fel neked üzletkötői státuszt - még jutalékért sem. Ha már az előleg landolt a számládon, hogy eladtad a Rákóczi-hidat, akkor jelentkezhetsz a Közgáz megfelelő szakára. Néhány nyelv társalgásszintű ismerete előnyös. Felsőfokú angol, spanyol és orosz...Ismered az abszurd hirdetést?"Frissdiplomás, agilis, világnyelvek anyanyelvi szintű ismeretével bíró, többévtizedes vezetői tapasztalatokkal rendelkező, fiatal hölgyet keresünk üzletkötői állásra. Extra igény: tudjon kávét főzni..."
5/9 anonim válasza:
"Pedig nekem egy igen okos ember mondta, hogy az üzletkötésnek előszőr önmagadat kell eladnod, aztán a terméket..." Nekem némileg eltérő a tapasztalatom, és az oktatási tendencia is engem igazol. Valóban magadat kell eladnod, de ahhoz először a lehető legrészletesebben meg kell ismerjed azt a céget, ahová üzletkötőnek jelentkezel. Olyan információkat kell összegyűjtened, amelyet még a "vezér" sem tud. Ez lehetséges! Aztán éreztetned kell, hogy van egy rés a cég üzleti profiljában, amelyet k i z á r ó l a g te vagy képes betölteni, mint legrátermettebb leendő munkatárs. Ez az egyik oldal...Felvesznek, üzletkötő lettél. S o h a , de s o h a nem terméket kell eladni!! Ez a múlt! Ettől van rosszul minden értelmes, potenciális vevő. A érdeklődését kell felkelteni, az igényét egy olyan termék iránt,(amire egyébként semmi szüksége nincs) ami nélkül - szerinted - nem élhet! Egy 1$-os termékből 20$/db áron eladni 40-et, fél óra alatt egy embernek egy áruház előcsarnokában úgy, hogy közben nem tudsz angolul...Fél év múlva vezető leszel,s ha jól választasz munkatársakat, akkor két év múlva milliomos...---Nos ezért szoktam nagy ívben elkerülni azokat, akik jobban tudják, hogy nekem mi hiányzik az életemből, mert ismerem a pult másik oldalát is! Neked legyen sok szerencséd!
6/9 anonim válasza:
Éppen kapóra jött a mai link:
7/9 anonim válasza:
Üzletkötőnek születni kell. A szakma csínját nem lehet megtanulni. Ha érzel magadban annyit, hogy lyukat beszélsz az ember gyomrába, képes vagy eladni egy olyan terméket, ami nélkül egyébként boldogulni lehet hajrá.
8/9 anonim válasza:
Nem sértésnek szánom, de nem 1 és nem is 2 "irodai adminisztrátori" állásnak álcázott üzletkötő kereső álláson voltam. Hihetetlen, hogy mennyi baromságokkal tömik tele az ember fejét. Aztán, hogy még én is azt csináljam? Na nem..ráadásul ha nem adsz el x db-ot akkor nem kapsz semmi pénzt. Vagy ha el is adod, kapsz belőle részesedést..Elég kockázatos, önerőből elindulni, neked keresni ismerettségi kört, akiket rábírhatod, hogy vegyen tőled ezt azt..Na meg persze a mai világban...
9/9 krissz_93 válasza:
hirdeted magad... www.rosszlányok.hu :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!