Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Most mitévők legyünk?

Most mitévők legyünk?

Figyelt kérdés
A párom céget alapított,h legálban csinálhassa a fusimelót,h kb.ne haljunk éhen.Albiban lakunk,felajánlottak egy másik,lelakott,de nagyobbat,h ha azt felújitjuk,lelakhatjuk.X dolog lett megjelölve,ami ha kész is,még mindig ronda a lakás.Most sorra derülnek ki gáz dolgok,köztük az is,h a padláson kb.8köbméter äzott sitt van,nyomja a plafont,13centi van benne,mozog is. Szóltunk,megnézik a müszakisok,de fizetni nem akarnak,max.lelakhatjuk,ha megcsináljuk.De félünk,h ránkdöl,nem akarunk beköltözni se már.Eddig már 200at ráköltöttünk.A szerződés felbontása 180ezer bünti,de kifizettethetik,ha ránksóztak egy lakhatatlan épületet?Ők valszeg tudták,mi van a padláson.Mit tegyünk?És amit beleöltünk?
2011. júl. 14. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Statikus látta előtte az épületet? és miért nem?
2011. júl. 14. 22:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Mert mint üveges és laikus,csak a koszos falakat,régi ablakokat láttuk a főproblémának.A plafonon fehér tapéta volt,nem látszott,míg fel nem másztunk létrára. Ha most jönne a statikus és minket igazolna, lenne esélyünk kimászni ebből?
2011. júl. 14. 22:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja, 5 év polgári pereskedés után, aminek a perköltségét ti álljátok a per végéig.
2011. júl. 15. 00:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnos ez lett a tanulópénzetek.

Én is laikus vagyok,de én képes vagyok felmenni a padlásra,lemenni a pincébe,még az ágy alá is belesek biztos ami biztos alapon.

Ezt nektek kellett volna a legelején megnézni.A tulaj arról nem tehet,hogy ti nem ellenőriztetek mindent.

Pereskedni pereskedhettek,de hogy lesz -e értelme??? nem hiszem

2011. júl. 15. 01:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Menjetek be a legközelebbi bíróságra. Minden bíróságnak van egy héten egy nap, amikor ingyenes tanácsadást tartanak. Ott elmondjátok mi a helyzet, és mire számíthattok, ha szerződést bontotok.
2011. júl. 18. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!