Hogyan lehet pénzt szerezni?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok.Azon gondolkodtam hogy fűnyírást hírdetek,vagy bónamenta pálinkát csinálok,vagyis megkérem nagyszülőket segítsenek.De ezen kívül még mit lehetne szerintetek?És mennyire esélyesek ezek a pénzszerzések amiket az előbb felsoroltam?És persze a tietek is!?2011. júl. 13. 14:46
1/9 anonim válasza:
legálisan: teszvesz/vatera - szülői beleegyezéssel
2/9 anonim válasza:
irány a határ mindjárt kezdődik a krumpliszezon nálunk már rég keresik a diákokat.
3/9 A kérdező kommentje:
Azokat tudom,és ismerem,regisztrálva is vannak az ősök!De nincs semmi olyan cucc amit el akarnák adni!:S
2011. júl. 13. 15:02
4/9 A kérdező kommentje:
bella83!Érdekel,és tudsz adni valami bővebb információt?Hol lehet jelentkezni...stb??Köszönöm
2011. júl. 13. 15:04
5/9 anonim válasza:
hát attól függ hol laksz.
én gy.m.s. megye Darnózseli,de akárhova ahol van tsz -felhívod hogy van e-diákoknak munka és mindjárt képben vagy.
6/9 anonim válasza:
14 éveseknek nincs munka sehol, mert legálisan nem lehet őket foglalkoztatni!!!
7/9 anonim válasza:
A fűnyírás jó ötlet. Csak négy-öt embert kell találnod aki nyíratja veled a füvet, és máris megvan szeptemberig a melód folyamatosan.
Mindenkinél heti egy nyírás...Bár az anyagi részéhez még csak nem is konyítok, hogy mennyit fiztethetnek érte, de a fű az tuti, hogy nő rendületlenül megállás nélkül.
8/9 anonim válasza:
Csak 15 éves korodtól dolgozhatsz, de ha tovább jársz suliba, valsz szüleid engedik, hogy dolgozz, és ott lakj 19 évesen is.
9/9 anonim válasza:
Ezt komolyan gondolod? Létezik még olyan fiatal aki dolgozni szeretne??? csoda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!