Hogyan tudnék pénzt szerezni 16 évesen?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, pénzre lenne szükségem, hogyan tudnék szerezni? Minden ötletet várok...2009. nov. 26. 20:35
1/10 anonim válasza:
Nyári munka, vagy ha bírod, suli mellett munka (részmunkaidő, persze).
2/10 anonim válasza:
Kereskedj azzal amihez értesz vatera, teszvesz, online aprók.
Ásd bele magad valmi témába, és csapj le az olcsóra, és add drágán.
- régiség
- pénzérmék
- Számtekalkatrészek.
Ha jó tanuló vagy, korrepetálhatsz.
3/10 anonim válasza:
Menj ki a térre zenélni. Nálunk 2500 ft/óra a minimum bevétel. Egész jó, nem?
4/10 anonim válasza:
Szerezz egy kalapot, állj ki egy térre és nyújtogasd az arra járók felé... :-[
(Ez legalább olyan jó ötlet, mint az utcai zenélés.)
6/10 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy teszveszen és vaterán 18. éven alatti személy nem regisztrálhat elvileg! De ennek sztem meg van az oka. Télen nincs nyári munka!
7/10 anonim válasza:
Attól is függ, hogy menyire lenne szükséged, és hogy ez csak egyszeri alkalom, vagy állandóan szükséged lenne a pénzre?
8/10 anonim válasza:
Figyelj diákmunka van egész évben, menj be egy diákmunkaszövetkezethez, szórólapterjesztést tuti tudnál vállalni! Úgy tudom szülői beleegyezés az kell a munkavállaláshoz.
9/10 anonim válasza:
Hello én netes businessbe nyomatom, ha érdekel dobj egy e-mail-t mindent összevetve napi max 1-1,5 órát melózol és ha ügyes vagy elég jól kereshetsz vele, ha érdekel részletesen dobj egy e-mail-t.
10/10 anonim válasza:
A legjobb üzlet : A kajajegymaffia.
Suliban a kisebbektől elveszed a kajajegyet és felajánlod neki, hogy méltányos áron visszavásárolhatja. Ha van pénze visszaveszi. ha nincs van egy ingyen kajád, ergo nem kell kajára költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!