Milyen céget nyitnátok a férjetekkel, ha lenne rá lehetőség?
"Én mindenképpen ruha boltot vagy ékszer boltot nyitnák ..vagy ami kevés van ahol ti laktok ..:) de bármi olyanból meglehet elni ha jól csináljátok ... ha jó és minőségi árutok van akkor menni fog ... "
anyukámnak évek óta (10-11 éve) gyerekruha üzlete van, márkás ruhákkal (magyar, spanyol, olasz) az első 5-6 évben még nagyon jól ment neki, de mostanában már inkább mínuszban van minden hónapban.
A ruhaüzlet (vagy akármilyen más üzlet) akkor éri meg, ha egy bevásárlóközpontban tudtok bérelni üzlethelységet, de az árukészlethez, és a bérleti díjhoz nem elég a 2M szerintem, ráadásul egyéni vállalkozónak kell lennetek (a tulajnak), és vagy a tulajnak, vagy az alkalmazottnak kell boltvezetői végzettség. Az egyéni vállalkozós járulékok összesen anyumnak 50.000 havonta, szóval, ha nem vagytok biztosak benne, hogy már az elején nyereséges lesz az üzlet, akkor ne kezdjetek bele.
én Debrecenben afrikai boltot nyitnék, mert sok a fekete, de hazai kajához alapanyagot csak pesten tudnak beszerezni.
vagy kocsmát, mindig van szomjas egyetemista, felejteni való vizsga.
esetleg lakást, bár ehhez a 2 millió nem elég. de a lakások most olcsók, később el lehet adni drágábban, addig meg albérletként némi plusz jövedelmet produkál. bár ez nem vállalkozás... :-)
bár ahogyan írta ügyesen valaki/valakik, ehhez végzettség is kell, és 2 millió nem elég. iszonyat pénzbe van az engedélyek beszerzése, és akkor még semmid nincs, amit eladhatnál.
Szerintem sem sok a 2 millio ehhez, foleg, hogy nem is ertetek hozza. En is azt javaslom, hogy fektessetek be, ha mas nem, kamatozzon, az is valami. Ha nagyon akartok nyitni valamit, az a minimum, hogy eloszor csinaltok egy uzleti tervet, ha nem ertetek hozza, akkor csinaltatni is lehet, bar nem olcso.
Kutyakozmetika nem hoz nagy hasznot, foleg, hogy felvesztek valakit.
Ruhauzlet manapsag rizikos, csodbe megy egycsomo ceg, meg junius kozepe volt csak, de mar elkezdodtek a nagy learazasok mindenhol. Nincs penzuk az embereknek, araznak le mindent hamarabb.
Peksegrol fogalmam nincs.
Ez is az uzleti terv resze, hogy utaneneztek, mi az, amire szukseguk van az embereknek.
pékséget nem hiszem hogy megérné, szerintem elég soká hozná vissza az árát... talán valami vendéglátó helyet nyitni érné meg, ahogy fölöttem is írták, kocsma, esetleg ilyen net-kávézó szerűség vagy ilyesmi
a ruhabolt szerintem is felejtős, ahogy tapasztaltam a turkálókkal lehet jól keresni, de csak ott, ahol új, és szinte új ruhákat adnak 100 ft-okért ott lesz haszon, mivel mindenki sokat fog venni, ha jó helyen van az épület, és persze ha nincs konkurencia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!