Milyen céget nyitnátok a férjetekkel, ha lenne rá lehetőség?
Aha. Ebben az esetben például dolgozhatnátok olyan magán pszichológusként, akihez így lehet menni beszélgetni, nem? Nem tudom, mennyire van rá kereslet, viszont azt igen, hogy ha mellette van egy főállásotok, akkor semmibe nem kerül megpróbálni, mert nem kell járulékokat fizetnetek. És azért gondolom, egy-egy ilyen konzultációért jópár ezret el lehet kérni. Bár nem értek hozzá, sosem voltam pszichológusnál még, de állítólag drága :D
De például tök jó marketingfogás lenne, hogy mivel amúgy is kevesebb a költségetek, így kicsit olcsóbban, az átlagember számára elérhető áron dolgoztok, és munkaidő után, hogy azok is ráérjenek elmenni, akik 8-4ig dolgoznak.
Persze lehet, hogy hülyeség, de ez jutott eszembe.
Akkor mit érdemes kezdeni a pénzzel? Csak úgy elkölteni nem akarjuk. Lakás, autó megvan. Mégis befektetnénk valamibe.
2 millió forint kb.
Szerintem most semmit. Legalább is felénk minden zár befelé. Még a pékség is.
Anyum egy kis büfét nyitott 2 éve, fél évet ha kihúzott, mert nem győzte fizetni az adót, a bérleti díjat. Alkalmazottra nem futotta, teljesen kimerült. Ráadásul errefelé elég rossz indulatúak az emberek, nem is tudnám megszámolni hányszor lett feljelentve a kedves szomszédok által, minden hazugsággal, meg rá hívták a rendőrséget nem egyszer, ok nélkül, ami nem vetett rá túl jó fényt. Egyre kevesebben jöttek.
Nagyon meg kell gondolni mit érdemes, és mi az amire nem irigykednek. Mi is akarunk majd a férjemmel saját vállalkozást, de még nem tudjuk pontosan mit, de az tuti, hogy külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!