Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen céget nyitnátok a...

Milyen céget nyitnátok a férjetekkel, ha lenne rá lehetőség?

Figyelt kérdés
Valamennyi alaptőke van. Gondolkoztunk kutyakozmetikán, ruhásüzleten, pékségen, stb. Szerintetek mit lenne érdemes nyitni?
2011. júl. 3. 19:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Aha. Ebben az esetben például dolgozhatnátok olyan magán pszichológusként, akihez így lehet menni beszélgetni, nem? Nem tudom, mennyire van rá kereslet, viszont azt igen, hogy ha mellette van egy főállásotok, akkor semmibe nem kerül megpróbálni, mert nem kell járulékokat fizetnetek. És azért gondolom, egy-egy ilyen konzultációért jópár ezret el lehet kérni. Bár nem értek hozzá, sosem voltam pszichológusnál még, de állítólag drága :D

De például tök jó marketingfogás lenne, hogy mivel amúgy is kevesebb a költségetek, így kicsit olcsóbban, az átlagember számára elérhető áron dolgoztok, és munkaidő után, hogy azok is ráérjenek elmenni, akik 8-4ig dolgoznak.

Persze lehet, hogy hülyeség, de ez jutott eszembe.

2011. júl. 3. 19:47
 12/33 A kérdező kommentje:

Akkor mit érdemes kezdeni a pénzzel? Csak úgy elkölteni nem akarjuk. Lakás, autó megvan. Mégis befektetnénk valamibe.

2 millió forint kb.

2011. júl. 3. 19:48
 13/33 A kérdező kommentje:
Nincs rá kereslet, és nem is vaygunk annyira profik, hogy magánrendelőt nyissunk.
2011. júl. 3. 19:48
 14/33 anonim válasza:
73%
Én mindenképpen ruha boltot vagy ékszer boltot nyitnák ..vagy ami kevés van ahol ti laktok ..:) de bármi olyanból meglehet elni ha jól csináljátok ... ha jó és minőségi árutok van akkor menni fog ... az alkalmazotton nagyon sok múlik ha bunkó az kihat az üzletre is nehéz jó alkalmazottat találni ..:) remélem okosodtatok .. sok sikert !! én belevágnák :.:)
2011. júl. 3. 19:49
 15/33 anonim ***** válasza:
70%
Pékséget eszetekbe ne jusson.Magánovit? Szakmába is vágna.
2011. júl. 3. 19:52
 16/33 A kérdező kommentje:
igazából direkt szeretnék valami mást. Valami állatokkal kapcsolatosat főleg. Vagy ruhás. Ezek amiket szeretnék is.
2011. júl. 3. 20:02
 17/33 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem most semmit. Legalább is felénk minden zár befelé. Még a pékség is.

Anyum egy kis büfét nyitott 2 éve, fél évet ha kihúzott, mert nem győzte fizetni az adót, a bérleti díjat. Alkalmazottra nem futotta, teljesen kimerült. Ráadásul errefelé elég rossz indulatúak az emberek, nem is tudnám megszámolni hányszor lett feljelentve a kedves szomszédok által, minden hazugsággal, meg rá hívták a rendőrséget nem egyszer, ok nélkül, ami nem vetett rá túl jó fényt. Egyre kevesebben jöttek.

Nagyon meg kell gondolni mit érdemes, és mi az amire nem irigykednek. Mi is akarunk majd a férjemmel saját vállalkozást, de még nem tudjuk pontosan mit, de az tuti, hogy külföldön.

2011. júl. 3. 20:04
 18/33 anonim ***** válasza:
21%
Esküvőiruha-szalon? Én imádnám, ha csodás fehér ruhák között lehetnék :)
2011. júl. 3. 20:05
 19/33 anonim válasza:
83%
Hol laktok? Mert azert nem mindegy hogy egy kis faluban vagy a fovarosban akartok valami ceget...
2011. júl. 3. 20:06
 20/33 anonim ***** válasza:
54%
Webáruház
2011. júl. 3. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!