78000 ft-ból mennyit kell befizetnem ha vállalkozó vagyok?
Figyelt kérdés
Ha pályázati úton kapok havi 78 000Ft-ot vállalkozóvá váláshoz való segélyként, ebből az összegből mennyit kell havonta járulék és egyéb címszó alatt kiadnom? Hogy úszhatom meg a legkevesebb kiadással?2011. jún. 17. 20:15
11/12 anonim válasza:
Most amúgy is itt a lehetőség minden könyvelőnek. 2012. június 30-ig az összes (!) civilnek be kell küldeni az elmúlt két év számviteli beszámolóját, ha hatályosul a civil törvény, amelyet a NAV ellenőriz. Majd most kiderül, hogy melyik civilt könyvelték "jól".
Már ne hari de ez hol van leirva?
Bocsánat ezek szerint én egy tudatlan könyvelő vagyok. Segitenél kérlek?
12/12 anonim válasza:
Jaj közben rájöttem... :D a nem elgoadott civil törvényben van leirva valóban, de ez még nincs elfogadva, nem hatályos, és nem mérleg leadásról, hanem regisztráció megujításáról van szó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!