Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Megbüntethetnek ha a házam...

Megbüntethetnek ha a házam előtt árulok?

Figyelt kérdés
Idén több méz lett, mint szokott s ki akarok állni a házam elé, árulni. Már ezért is kérhetnek engedélyeket, megbüntethetnek?
2011. jún. 16. 20:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%
Mifelénk azt csinálják, hogy kinyitják a kaput, a KAPUN BELÜL kisasztalon stb. van a zöldség-gyümölcs, akinek kell, az belülmegy. Addig a kapu csukva, míg az üzlet "bonyolódik".
2011. jún. 18. 15:37
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
Hivatalosan kellenek a többiek által említett engedélyek. De egy faluban senki sem fog megbüntetni.
2011. jún. 18. 18:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Sztem elég ha kiraksz egy táblát, hogy méz kapható esetleg árakat is kiírhatsz akit érdekel úgyis becsenget.
2011. jún. 18. 19:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz rá egy 8-10 faluval arrébb levő önkormányzatnál erre. Nem hiszem, hogy annyira bonyolult lenne a szabályozás, lehet, hogy simán adnak engedélyt.
2013. febr. 24. 19:45
 15/16 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezeket találtam, de szerintem jó lenne, ha megkérdeznéd.

Élelmiszerhigiéna azért van most is, én eleve ne haragudj de ilyen háztáji dolgot nem vennék csak üzletből. Kapuból soha.

2013. febr. 24. 20:01
 16/16 anonim ***** válasza:

Utolsó! Te kapuból soha ne vegyél semmit!

Még szerencse hogy ritka az ilyen fazon!

Fogyaszd csak a tömeggyártott szarokat, amik tele vannak vegyszerekkel, tartósítókkal! Neked biztos még nincs refluxod, meg más betegséget sem ismersz még!

Azt átgondoltad már? Hogy a nagyüzemi gyümölcsösök mind főutak mellett vannak! Ott ahol a gumipor beszivárog a földbe, a növényekbe? És Te törvénytisztelő állampolgár ezt zabálod! Mert ezt tescóban vásárolod. A tescó amúgy is többet csal el a kincstártól, mint az összes zugárus együttvéve. De itt mindenki csak a kisembert basztatja!

2014. febr. 4. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!