Vannak itt olyanok, akik on-line vállalkozásba kezdtek vagy most tervezik?
Belevágtatok, vagy csak tervezitek? Hogy kezdtétek, mivel foglalkoztok?
Esetleg honlap címeket is írhatok privátban!
Tervezem, de még nem találtam meg a megfelelő témát.
Egyelőre azon túl, hogy sokat agyalok a dolgon, olvasok vállalkozásokat segítő oldalakat, aztán ha meglesz az ötlet, remélem hamar el tudom indítani.
Én is rengeteget számoltam, olvastam, érdeklődtem, de nincs merszem belevágni.
Min lepődtél meg?
Harmadik vagyok:
A haszonkulcson amit az áétalam megkeresett nagyker, amely válaszolt is, tudott biztosítani, ajánlani. Számítástechnikáról volt szó. Min. 3 max. 8% az ő nagyker árukhoz képest. Ennyit ajánlottak. Több cég nem is válaszol. Ők a nagyok megtehetik. Csak akkor állnak szóba veled ha már mégy szerződést kotni. Magyarán meg van a céged, vállalkozásod. Valamint él náluk a minimális értékesítési kvóta. Negyedéves szinten 2-300e Ft nagyker áron számolva. Különben ugrik az árrés.
Én
Társkereső oldalt, de még nem hoz pénzt, ingyenes vagyok 10k+ tagig. Addig eldöntöm mi legyen a sorsa, lehet eladom pár 100k-ért vagy M?
most van egy új ötletem, félig meddig online/offline, de ehhez egyéni vállalkozói kellene, csak rohadt sok megy el adókra meg járulékokra, + a piacot is fel kellene mérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!