Leszázalékolt embereket szeretnék foglalkozatni, hogyan lehetséges ez?
leszázalékolt embereket részmunkaidőben tudsz csak foglalkoztatni. Gyakorlatilag feladsz egy hirdetést hogy xyz munkakörben csökkent munkaképességű embert keresel, manapság sokan csinálják ezt.
Állam által viszont kevesebbet kell utánuk adóznod, de ne a leszázalékoltakan akarj kevesebbet adozni, vagy sporolni, nem hiába csökkent munkaképességű.
Félreértettük egymást. Én olyan vállalkozást akarok teremteni, hogy a leszázalékolt embereknek legyen munkája.
Van itt akörnyéken ilyen, hogy varrnak, pelenkát csiná
lnak, dossziét hajtogatnak.
Konkrétan ilyet akarok, csak nem itt.
Nem nyerni szeretnék rajtuk, hanem ,hogy nekik is legyen munkájuk. Mivel vidéken még a makk egészségesnek is nehéz elhelyezkedni, na mieg a fiatalnak. A betegeknek csak minimális az esélyük.
Sajnos nekünk is van a családban és ezekre ahelyekre amiket soroltam többszörös túl jelentkezés van, bekerülni, csak ismeretség által lehet...
Én egy olyan vállalkozást szeretnék, ami korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!