Hol találhat munkát leszázalékolt fiatal nő, aki még csak most van olyan helyzetben hogy munkát keressen életében először?
Figyelt kérdés
Iskola után leszázalékolt,és nemrég költözött pestre Szabolcs-Szatmár Beregből.2011. máj. 6. 10:57
1/5 Sovcsik Krisztián válasza:
Attól függ mekkora mértékű a leszázalékolás, miben gátolja ez illetve melyik iskola után, közép vagy felsőfokú.
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos általános után nem tanult tovább ,nem is tudott dolgozni,mert arrafelé nem volt rá lehetőség és most szeretne,67%-ra van véglegesítve.
2011. máj. 6. 14:16
3/5 Sovcsik Krisztián válasza:
Hááát ez elég komoly mértékű, sajnos azt kell mondjam jelenleg 10% az esély, hogy valahol el tud helyezkedni. Én alapítványoknál kérdezősködnék legelőször, talán ott tudnak segíteni.
4/5 anonim válasza:
Esetleg ki kell tanálni valamit, és megpróbálni vállalkozni.
Ezenkívül úgy tudom, hogy vannak olyan cégek, ahol direkt, megváltozott munkaképességűeket foglalkoztatnak. Mert ez után támogatást kapnak. Érdemes lenne ilyet megérdeklődni valahol.
5/5 A kérdező kommentje:
Pénz vállalkozáshoz nincs,igen arra jutottam én is ,hogy alapítvány + speciálisan olyan munkaerőt foglalkoztatók.
Akad még valahol olyan?
2011. máj. 7. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!