Ha egy ismerősöm 3 kisebb értékű autót ellopott és még 1 kis értékűt 3-szor azért mennyit kaphat?
az autóknak nem lett semmi baja
és nem volt eddig semmilyen rendőrségi ügye
és az autóknak semmi baja
nem úgy értem nem karaja eladni
csak ha lebukik milyen büntetést kaphat vagy hány évet a sitten
Ezt most nem értem. Minek lopkodja az autókat, ha el sem adja? Gyűjtő? És hogy lehet egy kis értékű autót háromszor ellopni? Állandóan visszalopta a tulaj? :D
Hibbant egy barátod lehet.
Egyébként nem tudom, mennyire sittelnék le, de a helyében kezeltetném a kleptomániámat. Nem túl dicséretes dolog mások autóját lenyúlni. Sokáig dolgoznak az emberek, mire összegyűjtik rá a pénz, és általában érzelmileg is kötődnek a kocsijukhoz.
Inkabb alljon le mert talalkozik egy olyan tulajjal mint nevelofaterom aztan ep csontja nem marad.
Ha meg az en jovendobelimet lopna el es elkapnam akkor ki is fileznem, szo szerint darabokra.
Tehat kezeltesse magat, hazidokival lehet beutalot iratni mert egyszer kap el egy olyat aki ezt nem toleralja aztan leshet...
mivel folytatólagos, így már halmozati....
Szerintem abból a 3-5 évből a leleményes bírók, ügyészek összekalapálnak 8 at is amiből talána felét elengedik.
Viszont sztem mindenképpen letöltendő lesz belőle, és ez a legszrabb az egészben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!