Milyen vállalkozásba éri meg belekezdeni?
De látod, épp erről beszélek. Senki sem kérdezte, hogy mid van, vagy mid nincs. Mintha tudatalatt valamit mindig bizonyítani akarnál magadnak.
Én elhiszem, hogy büszke vagy magadra és tényleg elismerésre méltó dolgot hoztál létre (bár nem tudom mi az, de hiszek neked, mert látom, hogy vagy annyira intelligens hogy ne hazudj), de néha lekezelően írsz. Lehet, hogy van pénzed, lehet hogy van óriási tudás a fejedben, de mit ér a dolog, ha emberileg meg kevesebb vagy ezáltal?
Szerintem nincs meg az egyensúly az életedben és folyamatosan keresed. Milyen hobbijaid vannak/voltak?
kolopele: Gratuláció neked, hogy ezt mind sikerült összehoznod! Őszintén mondom.
De azért az átlag sajnos nem ez, és már csak a józanészre hallgatva is tudhatjuk, hogy mindenkiből nem lehet multimilliomos... :( Sajna még sokszor a legjobb ötletekből sem tudnak sokan pénzt csinálni, pláne ha még ötlet sincs... Az pedig szerintem fokozottan igaz, hogy pénzt a pénz fial. Vagyis, ha nincs miből megvalósítanod a majdani pénzt hozó ötletedet -- legyen szó akár egy magán könyvelőcégről vagy magánóvodáról hogy csak szerényebb dolgokat említsek, akkor nem nagyon van esély a gazdagodásra.
Persze ez csak az én véleményem, lehet, hogy Te ezt másként látod és -- bocsánat a kifejezésért, de -- a sz*rból is tudsz várat építeni...
Messziról jött ember ugye....
Nem véletlen az anonim oldalon hirdeti magát ez a csodavállalkozó. Ha ilyen jól menne sorom, biztos nem azzal tölteném az időt hogy órák hosszat egy ilyen odlalon kommenteljek. Inkább blogot vezetnék vagy ilyesmi. Ez persze szigorúan magánvélemény.
Ettől függetlenül az elsőnek igaza van abban hogy nem éri meg olyanba belefogni amibe valaki már belekezdett. Ha nincs tőkéd akkor felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!