Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Megéri e karosszéria lakatosna...

Megéri e karosszéria lakatosnak elmenni?

Figyelt kérdés
Van egy karosszéria lakatos diplomám, a főiskolai diplomám mellett és elgondolkoztam utóbbi időben, hogy lehet hogy rá kellene álljak ismét erre a szakmára, mert szeretem az autókat. Kinek mi a véleménye. Köszönöm
2011. ápr. 21. 14:15
 1/3 anonim válasza:
Menj munkába...s dolgozz, hogy legyen kenyér az asztalon mindegy milyen a diplomád és a szakmád
2011. ápr. 21. 20:38
 2/3 anonim válasza:

Tapasztalat nélkül ezt már manapság nehéz elkezdeni.

Nem tudom hány éves vagy, de nem biztos, hogy egy diploma után még van lehetőséged gyakorlatra menni...

Másrészt ez is leginkább úgy éri meg, ha van egy műhelyed, és ott tudsz vállalni ilyen jellegű munkát. Lehet sokat dolgoznod egy cégnél, de az csak sokára lesz jövedelmezőbb.

2011. ápr. 23. 14:35
 3/3 anonim válasza:
Milyen az a karosszériás diploma??:D de mot komolyan én most fogok végezni, de még soha nem hallottam hogy ebből diplomát lehet szerezni. Nem ilyen mérnöki diplomád van inkább?
2011. máj. 4. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!