Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha kiváló zenét szerzek,...

Ha kiváló zenét szerzek, hogyan, kinek lehet eladni, hogy legyen belőle lóvém?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérek! Nem Babi néni, nem bikicsunáj, nem medvedisznóember és nem vagyok terhes! :P
2011. ápr. 20. 13:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Jó. Az önbizalom az megvan, a képességek nem, talán egyszer egyensúlyba kerül a kettő.

Nagyon nagy divat szidni a pop zenét. A pop zenének a szórakoztatás a lényege. Egyszerű, mindenkinek könnyen felfogható legyen és táncolható. Szerintem SP és Justin Bieber is szakmailag azért ott van. Az egy dolog, hogy más korosztálynak szól a zenéje. Ezt felejtik el sokan és szidják, hogy szar.

2011. ápr. 22. 06:50
 12/16 A kérdező kommentje:
Wehe :D hát ha szerinted SP meg Justin Bieber jobb zenét csinál nálam, lehet nem neked kéne válaszolnod :) Csak gratulálni tudok, ha őket tartod követendő példának...
2011. ápr. 22. 12:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem akarok szemét lenni, hogy én töltöm fel a zenédet és rakom be ide, hogy más is lássa, tedd meg helyettem te és nézzük meg a véleményeket.

Amit te csináltál zenét az nem rádióba való. De egyébként itt is látszik, hogy mennyire lüke a gondolkodásod, mert sehol nem írtam, hogy követendő példák lennének.

Na mindegy, amíg be nem linkeled ide is a zenédet és nem szól hozzá valaki, addig nem fogok válaszolni többet, mert tök felesleges.

2011. ápr. 22. 16:08
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem rádióba való, oké. A rádiók a teljes zenekínálatnak a 10%-át sem játsszák le, mondván hogy "rétegzene".

Adj egy kis időt, amíg elkészülök több zenémmel, azokat is föl kívánom tölteni, hogy ne csak 1 szám alapján ítéljetek.

Mellesleg én olyan előadókon nevelkedtem, mint a Neoton Família, Falco, és Edda. Na EZT hívják igényes zenének. Hasonlítsd őket össze a jelenlegi kínálattal...ég és föld a kettő. Arról nem én tehetek, hogy most a silány zenékre van kereslet, mert más nincs.

2011. ápr. 22. 18:06
 15/16 anonim válasza:
Egyet kell értenem pár dologban a kérdezővel. A mostani zenészek inkább prostikák és kis buznyákok és az emberek is csak a botrányaikkal foglalkoznak meg hogy mennyi puci kép van fent róluk a neten. A magyar állítolagos popszakma egy nagy külföldröl lopás.nézzetek régi magyar filmeket páger antallal meg jávor pállaL.jártam zenemüvre és ott azt tapasztaltam hogy a szótakoztató zenét kirekesztik, söt lenézik.kicsikét sznobod ott a légkör. a kérdező arca tényleg nagy, várom a zenét higy meghallgathassam és akkor talán took degíteni eladni is. Bocs a helyesírásért, a telómon írok.
2015. ápr. 14. 17:45
 16/16 anonim ***** válasza:
na befutottal dj? XD 5 eve tetted fel akérdésed
2016. ápr. 22. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!