Ha kiváló zenét szerzek, hogyan, kinek lehet eladni, hogy legyen belőle lóvém?
Jó. Az önbizalom az megvan, a képességek nem, talán egyszer egyensúlyba kerül a kettő.
Nagyon nagy divat szidni a pop zenét. A pop zenének a szórakoztatás a lényege. Egyszerű, mindenkinek könnyen felfogható legyen és táncolható. Szerintem SP és Justin Bieber is szakmailag azért ott van. Az egy dolog, hogy más korosztálynak szól a zenéje. Ezt felejtik el sokan és szidják, hogy szar.
Nem akarok szemét lenni, hogy én töltöm fel a zenédet és rakom be ide, hogy más is lássa, tedd meg helyettem te és nézzük meg a véleményeket.
Amit te csináltál zenét az nem rádióba való. De egyébként itt is látszik, hogy mennyire lüke a gondolkodásod, mert sehol nem írtam, hogy követendő példák lennének.
Na mindegy, amíg be nem linkeled ide is a zenédet és nem szól hozzá valaki, addig nem fogok válaszolni többet, mert tök felesleges.
Nem rádióba való, oké. A rádiók a teljes zenekínálatnak a 10%-át sem játsszák le, mondván hogy "rétegzene".
Adj egy kis időt, amíg elkészülök több zenémmel, azokat is föl kívánom tölteni, hogy ne csak 1 szám alapján ítéljetek.
Mellesleg én olyan előadókon nevelkedtem, mint a Neoton Família, Falco, és Edda. Na EZT hívják igényes zenének. Hasonlítsd őket össze a jelenlegi kínálattal...ég és föld a kettő. Arról nem én tehetek, hogy most a silány zenékre van kereslet, mert más nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!