Üdv! Egyik osztálytársamnak adtam kölcsön 100 ft-ot! Az volt a megállapodásban, hogy holnapra hozza a pénzt. Szóval hogy milyen lépéseket tehetnék az ügyben, ha nem adná vissza a pénzem. Egy kis szerződést is írtunk. Ez segíthet rajtam a bíróságon?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 15:44
21/26 Pajumepa válasza:
Az én meglátásom, hogy a kérdező nem száz forintot adott, hanem esetleg száz ezer forinttal van kijjebb, és sajna nem is 15 éves, csak égő neki bevallani, hogy hintába tették.
Ha tévednék és mégis annyi idős és tényleg csak száz forintról van szó, akkor meg valszeg kisegítő suliba jár és még csak a negyedik osztályt végzi. Ennyire egyszerű emberek nem lehetnek.....
22/26 anonim válasza:
jó vicc ez a topik, megint trollkodás...
24/26 anonim válasza:
visszakaptad már a vagyonod tesa? :)
25/26 A kérdező kommentje:
Nem. De nagyon kéne mert a legyel piacon láttam egy cipőt amit adnának 500 ft-ért és csak 400 forintom van. :S Nike a cipő
2011. máj. 7. 21:03
26/26 anonim válasza:
Merre laksz? Megkapod azt a cipőt, csak buszozz le Sóskútra. A buszköltséged felét állom, plusz az a 100as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!