Mit kezdenétek 3 millió forinttal?
Valahogy Hr ből még sosem láttam Doktori rangot se PhD-t akkor akik ilyen fokozattal rendelkeznek azokat hogyan választják ki?
Nyilván van mögöttük egy munkásság amit mindenhol elismernek a világban a tudományos munkájuk alapján és nem egy putri Hr-es fogja eldönteni a sorsukatt az illetőknek.
A doktori suliban van kötelező gyakorlat kijelőlnek neked egy helyet és ösztöndíjjal akár külföldre is mehetsz gyakorlatot letölteni 24 évesen meg pont időben vagy!
Ott a pénz a kezedben, ott a lehetőség előtted!
Hidd el már a második évben meg fognak keresni a fejvadászok még mielőtt végeznél!!
Minek dolgozol ha ennyi kp-d van? :D
Én azonnal jelentkeznék a helyedben...
Bárcsak a helyedben lehetnék...
Egyébként meg munka mellett nem is lehet ezt csinálni mert a doktori suliba is meg a PhD re is be kell járni rendesen nappalira, úgyhogy már itt hülyeséget mondtak vagy azt sem tudják miről beszélnek. Ráadásul napi 6-8 óra tanulást jelent a dolog még a bejáráson kívül.
Ott van a pénzed, hát használd fel, ez biztosabban meg fog térülni mint egy bizonytalan befektetési jegy..
A bankban én sem hagynám!
Sokkal kevesebb pénzem volt amikor valamit kezdeni akartam én is, ezért sok pénzintézet, biztosító programját hallgattam meg. Végül egy alkusz barátom segített és egy nagyon komoly, korrekt társaságnál találtam meg a számításaimat. Ennek már öt éve, azóta én is jobban beleástam magam a dolgokba, így ma már meggyőződésem, hogy jól döntöttem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!