Szerintetek megérné ilyesmibe belevágni?
Van egy eladó/kiadó pavilon a városban ahol lakok, a színház előtti részen.
elég forgalmas hely, mivel a buszmegálló és a színház között van ez a pavilonszerűség.(rendes építmény, nem sátor).
kezdő vállalkozó vagyok/leszek, nemtudom érdemes lenne-e megszerezni ezt a helyet.
Alapból nem érdemes valamibe pénzt rakni aminem csak fix kiadásai vannak állam felé apeh felé mindenfelé, de nincs biztos bevétele.
A te bevételed pedig a szerencsén múlik.
Ha szakad az eső nincs szerencséd a szabad ég alatt mert az emberek kávézni teázni beülnek a plázába mert jobban útbaesik meg nagy és légkondicionált, és nem egy forgalmas zajos büdös poros főút mellett van.
Újság meg nem sok embert árdekel amikor a metro-t ingyen osztogatják, meg ott az internet.
Újságon egyébként sincs szinte semmi haszon, gonodod ki tudnád termelni a kv val meg a teával a horibilis havi adókat?
Akkor még a fizetésedről nem is volt szó.
Bukott dolgok ezek ma már, mert megváltoztak a szokások a plázák miatt.
Ahol látsz is haosnlót, tuti, hogy csak fedőtevékenység.
Egy módon érné meg neked ez az "üzlet" ha közben csomagtartóból árulnád mellette feketén a cigit meg a piát, esetleg kávét, de a térfigyelő rendszerek miatt meg a magyar mentalitás miatt ez is roppant kockázatos.
1, Előbb legyen üzleti terv, és utána legyen helyszín.
2, Aki büfé helyett a jogász szakmát ajánlja, az h...
Szóval szerintem meg a taxisok menjenek el inkább Forma-1 -es pilótának, azzal sokkal jobban lehet keresni. Erről ennyit.
Ugyan már miért lennék h...?
Véleményem szerint Neked még nem lehetett jogi eseted!Azért mondtam ill írtam h tanuljon és akkor van rá esélye.A tanuláson volt a hangsúly. Jó azért konyhai mosogatóból nem valószinű h ügyvéd lesz.Fordítva már inkább lehetséges.Most is azt mondom h tanuljon utána ráér azon stúdírózni h mi legyen ha nagy lesz.
van szakmám, és dolgozok is.
csak már pár hete üresen áll az az épület amiről szót ejtettem, aztán elgondolkoztam hogyan lehetne hasznosítani...
kávézni beülni nem lehet, ahhoz kicsi. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!