Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Egy új vállalkozásnál mennyi...

Egy új vállalkozásnál mennyi az az idő, amikor még nem "baj", hogy nincs bevétel?

Figyelt kérdés
Egy ingatlaniroda lenne, kb hány hónap kell hogy felfusson, és elkezdjen jönni a bevétel? És mennyi bevétel nélküli idő után számít veszteségesnek?
2011. márc. 17. 21:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én kb kiszedtem egy minimum milliót egy ingatlaniroda zsebéből azzal, hogy pár ismerősnek elmondtam, mennyire köcsögök voltak (rámsóztak egy szar lakást, mert kihasználták, hogy nem feltételezek aljasságot, és gyorsan kellett).

Szóval visszájára tud az az emberismeret fordulni.

Pesten csinálj nyugodtan, itt elég szép pénzek vannak benne (egy átlagos lakásbérlésnél megkapod a kauciót, ami 200-300e ft), vidéken tényleg nem érdemes.

Én úgy tudom, 3 évig lehet egy vállalkozás veszteséges, de sztem utána is megoldható, legfeljebb csinálsz rá másik céget.

2011. ápr. 8. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!