Mennyi lehet a napi átlag bevétel?
Sajnos sok mindenben tévedsz!!!
1. Tévedsz, mert azt gondolod, hogy bárki ebben az országban elmondja a valós jövedelmét.
2. Tévedsz, mert azt gondolod, hogy majd csak számolnod kell a bevételt és semmiféle egyéb dolgod (kiadásod) nem is lesz.
3. Tévedsz azért is, mert azt hiszed, hogy nem lehet megtudni, hogy kiírta a választ!!!
Remélem, hogy segítettem.
Ha én látnám ezt a kérdést és esetleg ugy gondolkodnék mint ti akkor azt irnám h tapasztalataim szerint esetleg ismerőseim körében v ugy hallottam....stb h kb. napi 10000 vagy 35000E ft a forgalom.
Itt egyesek azt is kibeszélik hány szőrszál van a nemiszervükön:))) nem gondoltam h ez olyan kérdés amire extra titkos a válasz:S
Azért köszönöm a válaszokat.
Teljesen igaza van Dr. Valakinek!
Nekem jó néhány kávézóm és éttermem van, ha kiírnám a havi bevételt, vagy kiadást elég hihetetlen lenne... hidd el!
Vagy egy-egy bérleti összeget...
35 000 Ft egy kis hely bevétele lehet, de nálam még a rossz napokon is 10 perc alatt megvan. Így már érthető miért nem publikálok..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!