Játszóházhoz vagy csuhéfonás bemutatása gyerekeknek ehez kell-e valamilyen végzetség?
Figyelt kérdés
Tanulom a csuhéfonást kosárkötést szeretnék ezzel foglalkozni hogy átadjam a fiataloknak is ezt a hagyományt .De papirom nincs róla mert csak egy helyi nénitől tanultam el ezt mesterséget.2011. márc. 10. 11:03
1/1 anonim válasza:
A csuhéfonást átadhatod a gyerekeknek papíron is,de egy normális,ÁNTSZ,és Uniós elvárásoknak megfelelő nappali játszóház nyitásához legalább óvodapedagógiai végzettséggel kell rendelkezni(főiskolai)
Vagy ha kissebb gyerekekkel akarsz foglalkozni,akkor kisgyermekgondozó-nevelői végzettséggel(OKJ54)
Tudom,felkészült vagyok mert én meg magánbölcsit szeretnék nyitni.Én mondjuk érettségivel rendelkezem+egészségügyi diplomával+most csinálom a kisgyermekgondozó-nevelő OKJ-t.
Nem olyan egyszerű ám,rengeteg engedély kell,ha egy valóban igazi játszóházat akarsz majd,és persze tanulj! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!