Mi a véleményetek az utazó turkálókról? Bővebben lent.
Én látok ebben fantáziát, de csakis falukban, mondjuk heti - két heti rendszerességgel, mindig ugyanazon a helyen, időpontban, ahogy előttem is írták.
Egyik ismerősöm jó minőségű gyerek és baba ruhákat árult, arra volt kereslet, bár ő üzletben és városban.
A beruházás se olyan nagy költség, úgyhogy sok sikert hozzá.
Első vagyok: Borsodból.
Nem tudom, mi ennek az árusításfajtának a neve.
Itt is szokta olyanok jönni, akik nem használtruhákat hanem háztartási cikkek, hasonlók.
Pénztárgépet nem láttam náluk, csak nyugta- és számlatömböt.
Mindenképp zárt helységbe mennék.Piacon lehet konkurencia,meg sokan csak nézelődnek ott.De ha mondjuk jó a marketinged és előre meghirdeted magad pl.a műv.házba,akkor csak az fog odamenni akit valóban érdekel a ruha.Voltam pár ilyen helyen és se pénztárgép,se számlatömb,semmi nem volt...
Feketén,1-2 óra időtartamban csinálják.Gondolom így is sok haszon van rajta.Én teljesen hivatalosan szeretném.Majd megírom mennyi sikerrel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!