Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha Kínából rendelek valamit...

Ha Kínából rendelek valamit azt hogyan vámolják el? Hogyan fizetek rá adót? Hogy megy ez az egész? Köszönöm segítségetek!

Figyelt kérdés
Személyes tapasztalatoknak is várok! Köszönöm!
2010. dec. 15. 09:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen értékben rendelsz?
2010. dec. 15. 10:02
 2/7 A kérdező kommentje:
400-500usd! Köszi!
2010. dec. 15. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:

ha sima levélként adják fel és nem rikít le róla és tartalmáról, hogy mennyit ér, akkor átcsúszik.

ha látják, hogy többet ér 22eurónál, akkor megfogják, talán ki is bontják, ha van benne számla vagy valami utalás az értékére, akkor az alapján, de kérni fogják tőled is a számlát, gondolom paypal.

amúgy ha megfogják, akkor 22EUR-tól ha jól emléxem 700EUR -ig 0% vám, és 25% áfa.

2010. dec. 15. 11:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Ilyen összegnél sajnos nem tudom.

Egyszer rendeltem nagyobb összegű dolgot USA-ból, akkor megvámoltattak és fizetnem kellett(Áfa + vám) kb. +20%-ot.

Itt van egy két cikk a témában:

[link]

[link]

[link]

2010. dec. 15. 11:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha emailben küldik a számlát és megfogják a vámon akkor kitötölsz egy nullát az értékéből és kinyomtatod a számlát. Fizeted a vám tizedét. Persze el kell menni és bemutatni vagy elküldeni. Ha nem Iphone vagy ilyesmi aminek nyilvánvaló az értéke nincs más mód hogy kideritsék a valós értékét. Pláne ha használt cuccot rendelsz.
2010. dec. 15. 22:45
 6/7 anonim válasza:

这使经济政策的成果:在国内生产总值20年翻了两番。中国现在是世界第六经济潜力,这主要是由于庞大的人口(亿人),而仍然只约。 元获取一个中国人口。在中国经济显着增长,每年的,如果这些人站在那里,中国是一个重要的经济区很快长出了巨大的市场每年8-11%长。 2006年,中国成为世界第四最大的经济体,超过英国.

Úgy hogy nem árt egy tapasztalt vámügyintézőt fogadnod.

"Z"

2010. dec. 17. 22:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem most így jött ki:

40 000-es csomag 60 000-ért.

Fizettem 20% iparűzésit vagy mit+ arra 25% áfát...

Cakkumpakk 20 000 Ft...

2010. dec. 31. 03:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!