13 éves vagyok. Honnan szerezhetnék pénzt?
de most komolyan valamit árulhatnék ?
vagy bármi csak sürgősen kéne pénz:S

Add el valamelyik feleslegessé vált cuccodat a Vaterán vagy Tezsvesz-en.
Hazudj a korod miatt!
Szerintem 13évesen még nem regisztrálhatsz!
Komolyan mondom ennyi h@lye embert egy rakáson...egy értelmes választ nem tudnak neked írni...szánalmas.

értem.. nemis akartam máshol 13-at mondani de ha itt 20at írok akkor az a válasz hogy dolgozzak..
egy gépre gyűjtök mivel informatikai szakon tanulok tovább és imádok játszani meg minden.egy ünnepkor legfeljebb 10 e gyűlik össze.. 65 ezer a gép még csak 5 ezer van de mindennap gondolok a gépre:S

Megunt cuccok, még normális de kinőtt ruhák eladása teszveszen, vaterán.
Szomszédoknak, rokonoknak, ismerősöknek stb.
- informatikával kapcsolatosan segítenél
- hólapátolás
- kutyasétáltatás
- takarítás
- láttam olyan külföldi oldalt ahol el lehetett adni pl. WOW vagy RuneScape-s karaktereket
- üvegvisszaváltás?
- valakinek rendbe teszed a kertjét
13 évesen még valóban nehéz pénzt keresni, mert ugyebár nem legális stb. De dühös voltam 14-15 évesen én is anno.
Én most 19 évesen vagyok úgy, hogy megtehetem amit akartam, de már ugyanezeket 16 éves fejjel is meg tudtam volna csinálni...:S
Viszont akkoriban maradt még a szórólap, legalább még jobban megmaradt, hogy tanuljak mert 50 évesen is szórólapozhatok, kevesebbért, úgy mint egy idős nő velem együtt...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!