Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » 15 éves vagyok és pénzt...

15 éves vagyok és pénzt akarok keresni. Hogyan?

Figyelt kérdés
Kéne a pénz igazából nem tudom hogy mihez kezdjek. Erősségeim közé tartozik hogy jól beszélek angolul (nyelvvizsgára készülök) és jól rajzolok (grafikus suliba jártam). Már egy csomót gondolkoztam rajta hogy hogyan kereshetnék pénzt akár neten keresztül is mert végülis a weblapszerkesztéshez is értek valamennyire. Vkinek ötlet?
2010. dec. 5. 22:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen csak diákmunkát vállalhatsz a közvetítőknél.

Ebbe egyik tevékenység sem tartozik bele.

2010. dec. 5. 22:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 vagyok, marha jól használom a Photoshopot, és értek HTML, CSS-hez. (PHP-hez is egy kicsit..). Ugyan ezen gondolkozok. Ha van valami ötleted írj, vagy társuljunk:)
2010. dec. 5. 22:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

16 éves kortól lehet diákmunkát vállalni

vannak programozói diákmunkák is, meg webszerkesztés meg anyámkínja

15 évesen nem biztos, hogy szerezhetsz pénzt

2010. dec. 5. 22:35
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Ülj ki az utcára, és rajzolj portrékat, vicces képeket, karikatúrákat pénzért. Szentendrén ezeket 2-3 ezer ft.-ért csinálják.
2010. dec. 5. 23:52
 5/6 anonim válasza:

Kérem szépen... Alkotmány : munkavállaló minden magyar állampolgár, aki betöltötte 15-ik életévét, képes és akar dolgozni.

Tehát: munkavállalói jogviszony létesíthető.

Más dolog, hogy a kérdező diák, így valóban diákmelót vállalhat csak, hivatalosan. Inkább a jobline-okon nézz egy-egy projektet, én a főiskolán részmunkaidőt vállaltam.

Sok sikert.

2010. dec. 10. 08:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. dec. 13. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!