Dolgozik valaki otthon? Nem akarok milliókat keresni, csak egy kis kiegészítés kellene. Ötletek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 2. 14:07
1/6 anonim válasza:
Kitakarítassz, elmosol, kertészkedsz és már dolgoztál is otthon.
2/6 A kérdező kommentje:
Csakhogy ebből nem lesz kiegészítés, sajna....
2011. okt. 3. 13:51
3/6 anonim válasza:
Szerintem lehet ezekből is csinálni. Kitakarítassz másoknál, mosás közben találsz egy százast a farzsebedben, termesztessz paprikát és eladod a piacon. Sorolljam még? Egyébként tudás nélkül nincsen kereset sem, pályázatokat nézegesdd, hátha van olyan idénymunka vagy kiírás amivel kevés munkával is lehet egy kis plusz pénzed: www.pafi.hu
4/6 anonim válasza:
Mennyit szeretnél kiegészítésként kb? Nagyon sürgősen akarod? Esetleg tudnál némi összeget befektetni is?
5/6 A kérdező kommentje:
Befektetés nélküli lehetőséget keresek, ha van egyáltalán ilyen. Megjártam már....
2011. okt. 5. 13:25
6/6 anonim válasza:
Hát akkor marad a takarítás. A bankoknál ugyan is kapsz is kb 8% kamatot és abba gyorsan vedd bele ,hogy 6.5% az infláció meg viktor is leveszi a hasznát és ami marad az mind a tiéd. Persze a bank nem 8%-t nyer rajta. Befektetéssel megjártad? Valószínűleg azért mert mint az átlag emberek nem voltál tisztában mibe is fogsz. Így elutasítasz minden ilyet amiből pedig az lesz ,hogy nem is fogsz semmi olyat találni ami segíthet mert gondolkodás nélkül elutasítod még ha nem is tudod mi az. Én is ezt tettem sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!