Hol lehet vállalkozókat keresni akik mint a Cápák között-be mennek pénzért?
Azért a legtöbb ember nem 10-20 meg 100 millióért megy. Meg többnyire a kisebbekhez szívesebben csatlakoznak. Ahova csak pár millió forint kell.
Például annak a nedves wc papírt helyettesítő nőnek én is beszálltam volna 5 millióval az üzletébe.
Ehhez nem kell milliárdosnak lenni.
Meg igazából nem is értem, ha csak ennyi pénz kell, azt miért nem veszi fel személyi kölcsönbe valaki. Tudom magas a kamat, de a cégszázalék eladásból még többet elvisz a befektető.
+ az értékesítésben, marketingben, én is tudok segíteni.

Ez egy showműsor.
A legritkább esetben mennek oda pénzért, mert ahogy te is mondod, 3-5-10 millió forintokat kb bárhonnan elő lehet teremteni.
Nagy része a próbálkozóknak reklámért megy oda és ez sok esetben már kifizetődő.
Aztán ott van az a kapcsolati tőke, amit lehet ott szerezni. Azt te nem fogod tudni felmutatni kapcsolati rendszerben, mint bármelyik ott ülő.
Szóval nagy százalékban nem a pénzről szól ez az egész.

Nekem van eladó startup cégem.
Ha érdekel, keress meg!

"Meg igazából nem is értem, ha csak ennyi pénz kell, azt miért nem veszi fel személyi kölcsönbe valaki. Tudom magas a kamat, de a cégszázalék eladásból még többet elvisz a befektető."
Azért, mert ha nem jön be, és nem tudom visszafizetni, akkor a bank viszi a lakást. Ellenben ha nem hitelből, hanem befektetésből növekedtem, és úgy nem sikerül, akkor én nem bukok többet, tehát a kockázatot innen nagyobbrészt a befektető viszi.
"+ az értékesítésben, marketingben, én is tudok segíteni."
Azért jelentős különbség van aközött, hogy tanultál az egyetemen két félév marketinget és aközött, hogy van 30 év tapasztalatod és ezidő alatt felépített kapcsolati hálód. Ez az, ami nagyobb értéket képvisel, mint a pénz.

Dehogy értesz dolgokhoz. Meg ha annyira akarsz fektess be magadba.
Amúgy meg kinti legalja munkával is laza 6-7hónap alatt megvan 5 milla, ha egyedül szedi az ember a kesst.
Meg most te magad mit is akarsz? Döntsd el.
No és ne feledd: az elmélet vs gyakorlat a valóságban teljesen más sokszor.
Igaz ez a marketingre is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!