Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Sírkő fenttartásnak miért...

Sírkő fenttartásnak miért nincs piaca?

Figyelt kérdés
Ugye a temetkezési vállalatnak nincs rá kapacitása annyi a megrendelés, de magán vállalkozókat meg alig találni erre a munkára. Miért nincs piaca szerintetek?

ma 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
az emberek többsége inkább kajára költi a pénzt, mint sírkő tisztításra
ma 09:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

csinálj piackutatást, lehet réspiacot találtál.

#1 nem is a csórók a célpiacunk.

ma 10:27
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Pedig van ilyen. Általában, aki sírkőkészítéssel foglalkozik, az végez ilyen tevékenységet is.

Ami miatt csökkenhet az igény, szerintem az, hogy egyre több a márvány, gránit sírkő és sír, amit nem kell úgy tisztítani, mint azt a hagyományos betont. Nem lesz mohás, nem színeződik úgy el a portól, kosztól. Azt csak magasnyomásúval lehet normálisan tisztítani. A márvány, gránit szépen letörölhető, nem mohásodik be.

Egyre több a hamvasztás is, kis méretű sírhellyel, amit szintén nem nehéz karbantartani.

ma 10:32
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
Egyetértek #3-assal. Bár nagyon tetszett, éppen emiatt nem választottam koromfekete gránit síremléket a szüleim sírjára. Hideg homokszínű mintázatos kőből faragtattam, hogyha beporolódik, akkor ne látszódjon annyira nagyon rajta, mintha csillogó fekete lenne...
ma 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!