Az ingatlan tulajdonosa tudta nélkül lehet arra a címre egyéni vállakozást létrehozni?
Figyelt kérdés
Vagy egyéni vállalkozásnál alapból az a címe a vállalkozásnak, mint a vállalkozást létrehozó személy címe?
A családban van ebből konfliktus, hogy xy be van jelentkezve egy olyan lakásba, ahol amúgy nem is lakott, ezzel még nincs is gond, erről tudott mindenki, de ugye most derült ki, hogy a vállalkozás is oda van bejegyezve. Ebből lehet gondja az ingatlan tulajdonosának?
tegnap 18:20
11/16 anonim válasza:
Bemehetsz es feljelentheted okirathamisitasert a rendorsegen ,aztan majd megtsnulja,h kivel jatszadozik.
Amugy meg ahol vallalkozas van,ott ah uzleti arat szamoljak a rezsibe..
12/16 A kérdező kommentje:
Én kívül álló vagyok amúgy, csak családon belüli a dolog, de én nen szólok bele. Ez a rezsis dolog tuti így van?
tegnap 20:46
13/16 A kérdező kommentje:
És attól még, hogy ott van a lakcíme, a vállalkozás címe lehetne máshol?
tegnap 21:21
14/16 anonim válasza:
13
Igen.
Akár egy székhelyszolgáltató cégnél is.
15/16 A kérdező kommentje:
Ilyen is van? Erről még nem is hallottam.
tegnap 22:46
16/16 anonim válasza:
Igen legalis a szekhelyszolgaltatas Budapesten. Valahol 5000 huf per ho.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!