Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozást indíthatné...

Milyen vállalkozást indíthatnék/indítanátok 30-40 millió forint tőkéből?

Figyelt kérdés

Eddig alkalmazottként dolgoztam, örökség után jutottam ehhez a fenti összeghez. Mivel a munkámból és az alkalmazotti létből is kiégtem már évekkel ezelőtt ezért valamilyen vállalkozást indítanék.

Ami eszembe jutott és menne is ahhoz ez a pénz kevés. (Autómosó - Csak a telek ami forgalmas helyen van többe kerülne)

Ellenben azt hiszem ez már olyan összeg amivel csak lehet kezdeni valami értelmeset ami fedezi a havi költségeimet.

tegnap 14:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
46%
Amiben versenyképes vagy 🥱
tegnap 14:03
 2/17 anonim ***** válasza:
46%
Mihez értesz?
tegnap 14:15
 3/17 anonim ***** válasza:
22%
Pillás/Körmös.
tegnap 14:18
 4/17 A kérdező kommentje:

Recepciós vagyok 15 éve, plusz volt 3 évem amikor pincérként dolgoztam.

Ezért nem is írtam, mert ezzel nem megyek semmire vállalkozás szempontjából.

tegnap 14:21
 5/17 anonim ***** válasza:
36%
Az a baj, ha nincs semmi releváns ismereted amire érdemes egy vállalkozást indítani akkor csúnya nagy bukó lesz az egész.
tegnap 14:34
 6/17 anonim ***** válasza:
28%
Menj el Vegasba lapot számolni!
tegnap 14:39
 7/17 anonim ***** válasza:
59%
Befektetném a pénzt egyelőre. Az a baj, hogy a hiányzó vállalkozói tapasztalatot nem lehet pénzzel pótolni. Kezdő vállalkozóként annyi pénzből indíts vállalkozást, aminek az elvesztése miatt nem leszel öngyilkos.
tegnap 16:14
 8/17 anonim ***** válasza:
23%
Ennyi pénzből egy normális lakást se kapsz nem h vállalkozást tesó...
tegnap 16:57
 9/17 A kérdező kommentje:

Esetleg működő vállalkozás átvétele?

Ami nem kapcsolódik konkrét szakmához...

Takarítócég pl. van eladó.

Honlappal, gépekkel, ügyfélkörrel tokkal-vonóval együtt.

Vagy működő webáruház is van, sokkal olcsóbban eladó. Kiépített ügyfélkörrel, betanítással.

Ezekben milyen buktató lehet?

tegnap 17:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Max annyi, hogy nem jól vezeted az adott vállalkozást. Ezt neked kell érezned, hogy alkalmasnak gondolod-e magad. Eleinte úgyis sokat fogsz hibázni, de abból tanulsz. Tényleg csak az a kérdés, hogy mennyi az a pénz amit kockáztatni tudsz.
tegnap 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!