Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Az építőipari ( egyéni )...

Az építőipari ( egyéni ) vállalkozók mind gazdagok? Ebben van a jövő?

Figyelt kérdés

dec. 31. 17:08
A kérdező szavazást indított:
Igen, mind gazdagok, ebben van a jövő
Ez nem igaz, nem mind gazdagok
18 szavazat
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert mindenki ezt mondja.
dec. 31. 17:08
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Próbáld ki hogy ebben van e a jövő.
dec. 31. 17:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegen bedőltek.
dec. 31. 17:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem gazdag mindegyik. A pénzt nem csak megkeresni kell tudni, hanem meg is kell azt tartani.
dec. 31. 17:46
 5/11 Telelő Teve ***** válasza:
100%
Inkább koldusok közt királyok. Sok olyan ember dolgozik az építőiparban aki nagyon szegény körülmények közül jön és ezért amint pénzhez jut egyből elkölti külsőségekre - házra, autóra, nyaralásra. Van kőműves, aki Audi A8-assal jár betonozni, de amint bezuhannak a megrendelések bedől a cége is.
dec. 31. 17:50
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ki mindneki mondja ezt? Ha minden igaz lenne amit az emberek összehordanak…
dec. 31. 18:05
 7/11 A kérdező kommentje:
Ismerőseim, közülük is kiemelkedik egy, aki ezt csinálja, de nem tudom, mennyire van igaza. Régebben cuccozott, az arca is be van esve, fizikailag se valami erős kötésű, de ő pl. szereti azt hangoztatni, mennyit keres.
dec. 31. 18:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Akik nagyon hangoztatják, hogy mennyit keresnek, azok azért sok esetben nem mondanak ám igazat. De van kivétel.
dec. 31. 18:15
 9/11 anonim ***** válasza:
83%

Ha ezek a vállalkozók egyszer visszaosztanák a valós nettó profitjukat a havi 300 órával, meg a stresszel, akkor elsírnák magukat.

2 munkahelynek megfelelő időt tesznek bele és ezt az órabért bárhol megkapnák.

dec. 31. 22:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem építőipari, de egyéni vállalkozói tapasztalatom van. Tudsz sokat keresni egyéni vállalkozóként, de:

-Ahhoz rengeteget kell dolgozni is. Számold ki, hogy mi lenne számodra egy nagyon szép bevétel adók meg dologi kiadások nélkül! És számold ki, hogy az általad ismert munkadíjakkal munkaórában az mit jelent!

-Viszont ezek a munkaórák nem biztos, hogy úgy jönnek ki, hogy hétköznap 8-tól 4-ig munkaidő, előtte / utána pihenés. Fogalmad sincs, hogy mit hoz a következő hét! Lehet, hogy betegre keresed magad, de lehet, hogy felkopik az állad. Eleve honnan szerzel kuncsaftokat? Én bedolgoztam egy helynek, tehát a "marketing" nem az én feladatom volt alapvetően. Ha a nulláról kellett volna ügyfélkört szereznem, hát elég nehezen indult volna be az üzlet. Na de a kiszámíthatatlansághoz visszatérve... Például nyáron amikor mindenki szabadságon volt és a kánikulában próbált nem meghalni, nem az én szolgáltatásaimat vették igénybe. Volt, hogy volt egy ügyfelem reggel 9-kor, egy délután 2-kor és egy délután 6-kor, és a délután 2 órás háromnegyed 2-kor még le is mondta. Nem igazán szabadnap, mert nem tudok nyugodtan pihenni, de nincs kitöltve munkával az idő, és kevés a bevétel. Aztán ősszel, amikor már jobban otthon volt mindenki és ráértek, akkor meg hetekre előre adtunk időpontot, és dolgoztam ám, mint a robot. Karácsony környékétől január közepéig meg megint holtszezon. És így tovább.

-Nincs szabadság, nincs semmi. Elmész egy hétre nyaralni -> Nincs bevétel.

jan. 19. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!