Projekt menedzsert keresek találmányom gyártására és világkereskedelmére. A gyártás és kereskedelemre lehet külön kéne ember? mennyire szabad egyetlen kézbe adni a feladatot, hol hogyan találni meg a megfelelő embert?
Már írhatsz is privátot, ha szeretnél!
Ha kell, tőkét is tudok, de ahhoz komoly projekt kell!
A gyártás részt például én meg tudnám neked szervezni, sőt a céget is fel tudom építeni, de az eladáshoz nem vagyok elég jó.
Az külön tudást igényel.
Viszont, nem tudom milyen tőkeerős vagy, de biztos, hogy határozott idejű szerződéssel tudnál csak elcsabitani a jelenlegi munkámból.
Az ilyen bizonytalan dolgokra nehéz, és drága jó szakembert találni...
Ha valóban már nulláról a világpiac a cél, akkor neked nem 1-2 vagy 10 ember kell, hanem egy komplett világszinten jelenlévő multi. (Legalább a kereskedelemre, ha a lokális gyártás le tudja fedni a globális igényeket). Ergo a szabadalmi jogot kell eladnod.
Mondjuk leírhatnád miről van szó és mégis mennyi tőkével, hogyan akarnál nekiindulni. Mert lehet itt önjelölt megoldóemberekkel nekiugrani. De ennyi infóból kb. nem vesz komolyan senki, aki valóban tudna segíteni.
Cápák között-ben miért nem próbálkoztál?
Somiferi:
"Az üzenet:
Azt alkalmazom, aki 2-3000 karakterben, 1-2 A4 en a legjobban vázolja fel mit tett volna ha Rubik E. kéri fel a kocka sikerre vitelében a gyártástól a kereskedelemig."
Aha... 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!