Szerintetek ez egy óriási üzlet az átlagembernek,ami a könnyű meggazdagodást hirdeti vagy egy hatalmas átverés és lehúzás?Mi a véleményetek?
Egyszerűen nem tudom eldönteni.Ide teszek be linkeket.A YouTube dobta fel.
https://www.youtube.com/@hollosimartin/videos
[link] start-2/
Mielőtt megnéznék belőle bármit is, azt mondanám, hogy először azt kell megtanulni, hogy a meglévő jövedelmednek a felét hogyan tudod félretenni.
Mert ez azt jelenti, hogy ha dolgozol 1 évet, akkor a tartalékaidból utána még egy évig tudsz megélni anélkül, hogy másnak dolgoznod kellene.
Amíg ezt nem tanultad meg, addig közel 0 szinten tudsz a pénzzel bánni, tehát teljesen fölösleges a bevételeidet növelni, mert az ki fog folyni a kezedből.
Aztán rákattintottam a Yt-csatornára és találomra elkezdtem ezt nézni:
https://www.youtube.com/watch?v=-RulUt1ZrVQ
Érdekes is, hogy pont olyan dolgokat sorol fel nem nélkülözhető kiadásként 1:55-nél, amikre én nem költök.
SEMMIT! :)))
Nézem tovább.
3:10 - Nincs igaza, mert 4 hónap alatt nem tudsz egy teljes világképváltáson átmenni, egyszersmind egy új szakmával egy új életvitelt beizzítani.
Vannak, akiknek ez évtizedek alatt sem sikerül, mert képtelenek ebből a komplex változásból bizonyos dolgokat magukba építeni. Ez személyiségváltoztatás is!
4:30 Szóval ez a legősibb foglalkozás? Úgy hívják, strici.
Más: ha van kötelező 400 000 Ft kiadás, és ezen felül nem kötelező párszázezer egymagára - még nem tart el senkit, nem tart fenn több autót, több lakást, stb., valamint még utazgatásra is fog költeni, első körben 1,7 M Ft felét keresi meg.... Akkor MEGGAZDAGODNI - mert ezt írja! - miből fog?
Meggazdagodni alapvetően abból a pénzkezelésből tudsz, amit az 1.-ben írtam.
Tehát ha a bevételed havi 1 M Ft, de te csak 150 000-t költesz el, akkor 10 év alatt meg tudsz gazdagodni. Amit elköltesz, azzal nem gazdagodsz pénzügyi értelemben.
Ja, és: "Az elsőszámú, magyar tulajdonú marketing és menedzsment ügynökség a felnőtteknek szóló tartalmak értékesítésének piacán."
Ezt tiltja a törvény, nem baj?
Btk. (143., 149.) 200. § (8 vagy 10 évig terjedő szabadságvesztés), 201. §, 202. §.
Gyors meggazdagodás ha veszel egy lottót és pont a te szamaidat húzzák ki. Egyszerűnek nem egyszerű bejelolni az 5 nyerő számot, de az átlagnak elérhető. Minden más kamu.
Gondolj bele, ha te tudnád a könnyű meggazdagodás receptjét, akkor ingyenes yt videóban reklámoznád, konkurenciat gyártva magadnak? Nem léteznek ilyen jó lelkű emberek.
Meg akarsz gazdagodni? Akkor kezdj el tanulni a pénzről, annak működésérol, vállalkozásokrol, marketingről
Nem néztem mégbmeg semmit, csak az előző válaszokra reflektálnék...
A félretett pénzzel sem érsz szinte semmit ha nem dolgozol, simán feléled és elfogy ameddig "álmodozol" Szóval ZSÁKUTCA, mivel a "világ" közben ugyanúgy működik tovább..
Az "új szakmával" sem érsz szinte semmit, mivel magyarországon nincsen gigászi különbség a szakmás fizetések között sem szóval max arra jó, hogy munkát találj, és így vagy úgy megélj..
De ettől még gazdag nem leszel és addig tart ez is ameddig dolgozni tudsz mert az egészséged megengedi.
Szóval ez ismét KAPUFA...
Egyébként mindkét utat többször bejártam már.. Körbevezet...
Munkából senki sem lesz milliárdos, sem gazdag!
A munkáltatás, a politikai térfoglalás, és a társadalmi tortából egy szelet (vagy több) már egész más kérdés!
Akárhogy is nézzük, csak a többi embertől lehet pénzt szerezni, mivel sem pénzeső nem esik, sem pénzfa nem nő...
Nekem az a fura, hogy milliárdosként adja ki magát, de elkéri az 50 ezres kurzusi díjat. Ennyire rászorul erre az 50 ezerre? :D
Az instáján meg mintha kamu lájkok lennének. Vannak olyan posztjai,ahol pár száz lájk van, de max 1-1 komment van. Ez nem túl életszerű. Kicsit gyanús.
😂🤷♂️
Kezdesz átlátni a kulcslyukon kérdező...
A körmös Zoli is ugyanez a prostikból avanzsált iskolájával amibe kínai szajrét cimkéznek át és "tolják rá" a szépreményű tanulóikra többszázezerért... Aztán az "osztály" háromnegyede el van kapálva a saját vizsgán...
A tanúsítványig el se jutsz náluk!
"Corvinus" methood 😂🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!