Megérné még költöztetéssel foglalkozni ?
Nyilván bőven akadna konkurencia a piacon, sokkal jobb ajánlatokkal, több tapasztalattal,de szerintetek elkezdeni lenne értelm,vagy halott a dolog? Budapest-Pest megye lenne a prioritás. Ketten csinálnánk az unokatestvéremmel. Egy kisteherautót már most tudnánk használni,de egy nagyobb lenne hosszútávon a célunk.
Vélemények?
Pontosan tudod, hogy nem. Sokan inkább maguknak bérelnek furgont.
Ami TALÁN megérhetné, ha leszerződtök pár céggel, és ti lesztek a külsős szállítóik, alkalmilag.
Vagy amit nálam keresnek mindig: állatszállítás. Ebek, macskák, meg haszonállatok. Csak ugye oda kell ketrec, box, meg fertőtlenítés a trágya miatt.
Ketten lehet hogy kevesen vagytok, de ha nem riadtok meg a fizikai munkától, van felszerelésetek (pl heveder) meg a kocsi is elég, akkor lehet benne üzlet. Csak érjetek rá hétvégén, ünnepnap, stb amikor az ügyfelek nem dolgoznak.
Én egyszer szükségből vettem igénybe költöztetőket, mert nem értek rá a haverok, azóta csak költöztetőkkel mentem bárhova is. Inkább fizetek, ők meg pakoljanak, meg cipeljék a bútorokat.
Az állatos javaslat sem rossz, de oda mindenképp valami könnyen tisztítható beltér kell az autóba, műgyanta vagy ilyesmi, amit egy magasnyomásúval kipucolsz és kész is.
3.
"Nem rossz ötlet, bár aminél szerintem úgymond fizetne a vevő az nem kiskutya,kismacska lenne,amiket ők is kb el tudnak szállítani a családi autójukkal..."
Nem mindenkinek van kocsija, vagy ha igen, nem biztos, hogy 50-100km.-re el tudják vinni a 40 kilós ebet, ha még ők és a cucsok is a kocsiban vannak, vagy ha feküdnie kell a kutyának, pl. műtét után a rendelőből hazavinni.
A ló más tészta, oda speciális szállító kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!