Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Megérné még költöztetéssel...

Megérné még költöztetéssel foglalkozni ?

Figyelt kérdés

Nyilván bőven akadna konkurencia a piacon, sokkal jobb ajánlatokkal, több tapasztalattal,de szerintetek elkezdeni lenne értelm,vagy halott a dolog? Budapest-Pest megye lenne a prioritás. Ketten csinálnánk az unokatestvéremmel. Egy kisteherautót már most tudnánk használni,de egy nagyobb lenne hosszútávon a célunk.

Vélemények?

aug. 22. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Pontosan tudod, hogy nem. Sokan inkább maguknak bérelnek furgont.

Ami TALÁN megérhetné, ha leszerződtök pár céggel, és ti lesztek a külsős szállítóik, alkalmilag.

Vagy amit nálam keresnek mindig: állatszállítás. Ebek, macskák, meg haszonállatok. Csak ugye oda kell ketrec, box, meg fertőtlenítés a trágya miatt.

aug. 22. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Ketten lehet hogy kevesen vagytok, de ha nem riadtok meg a fizikai munkától, van felszerelésetek (pl heveder) meg a kocsi is elég, akkor lehet benne üzlet. Csak érjetek rá hétvégén, ünnepnap, stb amikor az ügyfelek nem dolgoznak.

Én egyszer szükségből vettem igénybe költöztetőket, mert nem értek rá a haverok, azóta csak költöztetőkkel mentem bárhova is. Inkább fizetek, ők meg pakoljanak, meg cipeljék a bútorokat.

Az állatos javaslat sem rossz, de oda mindenképp valami könnyen tisztítható beltér kell az autóba, műgyanta vagy ilyesmi, amit egy magasnyomásúval kipucolsz és kész is.

aug. 22. 16:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet, bár aminél szerintem úgymond fizetne a vevő az nem kiskutya,kismacska lenne,amiket ők is kb el tudnak szállítani a családi autójukkal, hanem nagyobb haszonállatok,lovak,tehenek,sertések, amihez viszont elég nagy tőke szükséges. Gondolom 10 lóhoz nem lenne elég a mi kis teherautónk, hanem kéne egy speciális nyergesvontató, például amit a HunLand használ.
aug. 22. 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:

3.

"Nem rossz ötlet, bár aminél szerintem úgymond fizetne a vevő az nem kiskutya,kismacska lenne,amiket ők is kb el tudnak szállítani a családi autójukkal..."

Nem mindenkinek van kocsija, vagy ha igen, nem biztos, hogy 50-100km.-re el tudják vinni a 40 kilós ebet, ha még ők és a cucsok is a kocsiban vannak, vagy ha feküdnie kell a kutyának, pl. műtét után a rendelőből hazavinni.

A ló más tészta, oda speciális szállító kell.

aug. 22. 16:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Pont most, amiokr az állami pénzszivattyú tartja életben az építőipart? (Az igatlanpiacc dögledezik, nem vásárolnak, tehát nem is költöznek az emberek)
aug. 23. 13:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Csakis költöztetés nem éri meg. Csak úgy ha minden mást is vállaltok. egyik nap kerítéskészítés, másnap költöztetés, harmadnap tégla/sóder szállítás stb..
szept. 13. 00:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!