Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen építőipari vállalkozást...

Milyen építőipari vállalkozást lehet csinálni gyenge kézügyességgel?

Figyelt kérdés

Elegem van, hogy ennyit keres egy építőipari vállakozó. A többsége csak gányol és mégis 1 hét munkára akár 1 milliót is elkér számla nélkül Pesten (havernakna fürdőszoba felújítása).

Inkább ott hagyom az irodai melót és elmegyek egy tanfolyamra. Csak hát a kézügyességem nem az igazi. Mit lehetne így tanulni? Gondolom kőműves, burkoló nem annyira jó. Villanyszerelő, festő, gázszerelő?

aug. 18. 08:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nemtom, nálunk én apámmal raktam a ház alatti pincénk alapját 13 évesen terméskőböl minden nap iskola után, meg hétvégén is ez volt a program amikor a kétszobás házat a duplájára bővítettük még a kilencvenes évekbe!

De a feleségem 1998-as születésű és ő is talicskázta a betont az apjának 14 éves korába amikor a kerítést betonozták a házuknál...

aug. 19. 21:49
 12/12 anonim ***** válasza:

Szóval lehet, hogy erre születni kell...

Már 12 évesen a saját bringámat szereltem, 15 évesen meg a rotációs kapát, tévét, bojlert, magnót..

17 évesen már hegesztettem, flexeltem, láncfűrésszel fákat vágtam ki...

aug. 19. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!