Vendéglátó vezetővel nyitnék pizzériát, csak szakács végzettséggel lehet sütni?
légyszi valaki:)
sehol nem találom a neten,bár ahova keresnek pizzasütőt ott nem irják h szükséges a végzettség:S
"gyakorlottt pizzasütő" vagyok és mivel alkalmazottal nem érné meg kinyitnom ezért szeretném én sütni
Meló??
Van egy kis családiház ami régen kocsmaként üzemelt.Ugy szeretnénk ha hátsó helységben lenne játékterem,kocsma és külön elzárt részben a pizzázó.nekem megvan a vendéglátóm viszont még gyeden vagyok még azt is meg kell tudnom h igy elindithatom-e a vállakozást.A férjem mellé kellene egy pultos és pluszba még egy alkalmazott aki süti a pizzát de én azt hittem azt csak szakács sütheti:S
Először egy alkalmazottról volt szó de mivel a pizzázót el kell "zárni" na meg ne egy kocsmáros kezéből egyenek ezért kell a kettő,bár attól tartok több lesz akiadás mint a bevétel igy.
Az epületet késleltettet tulajdonjoggal vennénk meg igy olyan leszmintha bérelnénk de 5év mulva miénk is lesz.
1. A gyed nem befolyásolja a vállalkozás indítását.
2. NE vegyetek fel senkit, ketten elegek vagytok hozzá!
Se kitermelni nem tudjátok kezdőként az alkalmazott bérét és a járulékait,
se azt nem tudjátok, hogy mennyit fog majd ellopni tőletek napi szinten!!!
(Mint vendéglátós ezt javaslom.)
Remélem, hogy (elgondolkoztok és) segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!