Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Saját vállalkozás kisebb...

Saját vállalkozás kisebb bevétellel vagy alkalmazotti lét nagyobb bevétellel?

Figyelt kérdés
Ti feladnátok-e a stresszes,jól fizető állásotokat egy saját vállalkozásért, ami kevesebb bevételt termel, kisebb a stresszel?

aug. 3. 09:14
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
egyértelmű, hogy igen.
aug. 3. 09:16
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Én egy ideje ezen agyalok, a feleségemmel mindketten baromi jól keresünk alkalmazottként, csak unjuk a területet, unjuk, hogy nem igazán ad sikerélményt, vagy hogy nem fáradunk el benne, csak csinálgatjuk napi 8 órában. Jó lenne vállalkozni más területen, de bármit számolunk ki minden jóval kevesebbet hozna, még felfuttatás után is.
aug. 3. 09:33
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Ha elég lenne a normál életvitelhez (nem luxus de nem is hó végi számolgatás) a kevesebb bevétel is, akkor feltétlenül.
aug. 3. 10:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Döntsd el te, én nem vagyok ilyen helyzetben!
aug. 3. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi lenne az a saját vállalkozás pontosan?
aug. 3. 12:28
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Keresnék kevésbé stresszes, jól fizető állást. Egy vállalkozás nagy nagyon messze van a sztresz mentességtől.
aug. 3. 13:09
 7/7 anonim ***** válasza:
hát én talán tudok érdemben válaszolni valami hasonlóban vagyok. Ebben az évben nagyon rosszul ment a szekér a vállalkozásomban, alkalmazottként jobban megérné valami más. Egy alap megélhetést tudok biztosítani így is, de nyilván nem ezért lettem vállalkozó, illetve nem csak azért, nekem célom volt a kiemelkedően jó egzisztencia. Ráadásul most egy 2. vállalkozás elindításába is forgatok bele folyamatosan, így még jobban össze kell húznom magam. Az 1. vállalkozásomban ügyfeleknek nyújtok szolgáltatást, a 2-ban szabadabb lehetnék és tényleg azzal foglalkoznék amit igazán szeretek. Nyilván ahhoz, hogy jobb legyen az anyagi helyzetem még több ügyfeleket kellene vállalnom, de akkor megint a szabadságom látná kárát és még kevesebb idő maradna elindítani a 2-at. Nehéz volt lejjebb adnom a korábbi életszínvonalamból, de soha nem mennék vissza alkalmazottnak. Vállalkozóként még mindig több a lehetőséged arra, hogy jobban keress. És még így is megéri, hogy szabad vagyok. Én jobban el tudom viselni a kevesebb pénzt, mint az alkalmazotti létet.
aug. 4. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!