Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen üzletre van mostanság...

Milyen üzletre van mostanság igény? Mi az ami igazán megy?

Figyelt kérdés

júl. 20. 20:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Amikor mentek a megszorítócsomagok, hőbörgött a nép mint az állat, most is mennek, csak le van szedve a médiából!

Szerinted hányan nyálazzák át a közlönyt naponta?

Fingjuk sincs az emberneknek csak hónapról hónapra ez is máshogy van meg az is!

júl. 25. 13:01
 12/16 anonim ***** válasza:

"dohány meg a szesz."

Az is az államé...

Az egész!

Van 20-50 ft haszon a kis kommerz lőréken, a hat- nyolcezres piákon meg max egy két ezer?

Élj meg belőle ha bírsz, fizesd a jövedékit, "bejelentésre" fogadd a gépfegyveres navosokat lecsapóleltárra, takarítsd az okádást meg a hugyot a sok alkesz után.

Meg kergesd őket a bolt körül, hogy ne ott zülljenek mert azért is téged fényképezgetnek meg büntetnek a közteresek!

júl. 25. 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Kiváncsi leszek az 50 ft os palackdíj is meddig marad "válságálló"...

Lesz az még 150 ft is hamarossan!

Újabb hivatkozási alap a "mindennek is" az emelésére...

júl. 25. 13:15
 14/16 A kérdező kommentje:

Én szerintem pedig egyre kevesebben fognak vásárolni ásványvizet mert nincs túl jó híre a műanyagnak.

Akkor így mi lesz a kisvállalkozókkal?

júl. 25. 16:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Hogy függ össze a palackos víz a kisvállalkozásokkal?
júl. 25. 17:08
 16/16 A kérdező kommentje:
2 kérdésre reagáltam
júl. 25. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!