Hogyan növeljem a Kliensek számát fodrászként?
Figyelt kérdés
Helyesbítek, nem nevezném magam se fodrásznak, se borbélynak, otthon van a kertben egy külön kis ház, ahova be vagyok rendezkedve hajvágásra, kb. 4 hónapja kezdtem, ebből 2,5-3 hónapig csak a bátyám haját vágtam, amikor elértem egy jó szintet elkezdtem embereket hívni. A visszatérő embereim száma 3, nagyon más még nem volt, egyszeri alkalommal sem. Hogy szerezzek több embert? (Van rendes felszerelésem, wahl magic clip cordless, pamacs, köpeny, minden amit el lehet képzeni, illetve a visszajelzések alapján a tudásomat is jónak tartom.)júl. 17. 18:41
2/6 anonim válasza:
Végzettséged is van? Hivatalosan csinálod vállalkozóként vagy anélkül?
Amúgy meg hirdetéssel, ha hivatalos minden. Fodrász vagy vizuális tartalmat tudsz csinálni, insta, fb, pinterest, youtube, mindegyikre mehetnek ki a képek videók a munkádról, stb. Kell saját weboldal, azon belül új embereket érhetsz el. Fel tudod őket iratkoztatni a saját e-mail listádra, lehet nekik értesítőket küldeni 4 havonta, hogy ideje hajat vágatni, festeni, lehet nekik akciókat ajánlani, ki tudod küldeni nekik a legújabb munkáidat, stb. szinte végtelen marketing lehetőség van benne.
3/6 anonim válasza:
Először is megszerzed a végzettséget, kiváltod a vállalkozóit, vásárolsz online pénztárgépet és bankkártya terminált, majd kiírod a kapu felé hogy fodrászat, varázsütésre be fognak térni emberek. Persze ha észreveszik, azaz nem a semmi közepén egy eldugott helyen vagy, hanem olyan helyen ahol az emberek amúgy elmennek, olyanok is akik nem a közelben laknak.
4/6 anonim válasza:
Remélem feljelent valaki, a tisztességes vállalkozók a szaros gatyajukat is rafizetik adóra, te meg koklerkent, végzettség nélkül, minden nélkül feketézel. Gondolom valami koszliderc lehetsz.
5/6 anonim válasza:
Gondolom a reklámokról még sohasem hallottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!