Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyit kereshetnék férfi...

Mennyit kereshetnék férfi fodrászként?

Figyelt kérdés

Nos már egy két évevágom ismerősök haját, és szerintem egész jól is megy.

Gondolkozok hogy elvégezzek egy okj-t munka mellett. Aztán fodrászként dolgoznék, esetleg vállalkoznék, viszont félek, hogy fodraszkent mivan ha nem keresnék annyi pénzt se amennyit jelenlegi munkahelyemen.

főként fodrászok tapasztalatait várnám, hogy hogy kezdték aztán milyen lehetőségek rejlenek benne. Köszönöm a válaszokat előre is

2022. szept. 19. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon nem sokat, mivel en pl. magamnak vagom a hajam, mint a legtobb ferfi cimboram.
2022. szept. 19. 13:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát X és 10X között bármennyit kereshetsz...

Egy csomó körülménytől függ. Pl. hogy alkalmazott lennél, vagy vállalkozó...? Ez utóbbi esetben pármillát bele kell invesztálni egy szalon kialakításába...Aztán: HOL? Nem ugyanazok a kereseti lehetőségek Bivalytúlsófalván, és pl. budapest V. kerületében...

Honnan lesznek kuncsaftjaid? Reklámköltség - nem elhanyagolható...

és még sorolhatnám, de hagyok teret másnak is. :)

2022. szept. 19. 13:57
 3/10 A kérdező kommentje:

Az első 2 válaszoló nem tudom melyik világban él, valószínűleg nem ezen, de oké.

3-as: Hát eleinte gondolom alkalmazottkent kellene kezdeni, egy ugyfelkort kialakitani aztan vallalkozni, ami alatt nem feltetlen sajat szalont ertek hanem akar szek berlest, esetleg egy alberletet kivenni

2022. szept. 19. 14:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Egyebkent Debrecenben dolgoznék.
2022. szept. 19. 14:11
 5/10 anonim ***** válasza:

4: na így már konkrétabb a dolog... Maga az elképzelés teljesen jó, így apránként előre haladva lehet belőle valami...

Arra mindenképpen számíts, hogy alkalmazottként dolgozva se lehetsz rendes alkalmazott, hanem majd alvállalkozóként "beszámlázol". Legalábbis sok helyen így csinálják, mert a szalonok tulajai nem akarnak járulékokat fizetni az alkalmazottak után .

2022. szept. 19. 14:20
 6/10 A kérdező kommentje:
És mennyi pénz van benne? Nyilvan nem tudunk pontos osszegeket, de mondjuk ugy nézve hogy az ember kezdő pár vendéggel, aztán idővel egész nap teltházzal mennyi pénzt lehet vele keresni körülbelül? Nyílvan nem minden a penz de valljuk be abbol elunk
2022. szept. 19. 14:32
 7/10 anonim ***** válasza:

7: hát elég sokat le fognak venni az általad "megtermelt" összegből a bérleeti díjra, rezsire, stb. stb. Nyilván kezdőként nem sokkal a minimálbér fölött leszel - ha egyáltalán felvesznek teljes 8 órára.

Persze itt a GYK-n csillió kérdés alatt nyomultak, hogy egy barber havi kétmillát keres, de ilyeneknek ne dőlj be. .)))

2022. szept. 19. 14:39
 8/10 anonim ***** válasza:
#2 és honnan vetted hogy férfi fodrászként CSAK férfiaknak fogja vágni a haját?
2022. szept. 19. 19:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Nos én nem vagyok fodrász viszont én is debreceni vagyok. A BioHair ben most keresnek embert. Asszem valami bruttó 300-350 van meghírdetve, de nem vagyok biztos benne.

A fodrász akihez én járok kb másfél éve kezdte. Most eljutottunk odáig, hogy már 2 hétre előre kell időpontot kérnem, hogy be tudjon vállalni, annyira sokan mennek hozzá. Én egy normál hajvágást szoktam kérni ő pedig 2000 ft ot. A többi árról nem tudok nyilatkozni.

Mondjuk ahhoz, hogy neki bejött az is hozzátartozik, hogy nagyon jó helyen van mert a 3km es körzetében nem nagyon van fodrász igy a helybéliek mind hozzá járnak.

2022. szept. 21. 00:05
 10/10 A kérdező kommentje:
Neve?
2022. szept. 25. 22:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!