Mi a legolcsóbb módja hogy tudjak számlázni cégeknek is?
Figyelt kérdés
Keresem a legolcsóbb módját annak hogy tujdak cégnek számlázni. Sajnos jelenleg csak kevés cégnek kellene dolgozni, ezért a lehető legolcsóbb módot keresem.júl. 17. 15:35
2/7 anonim válasza:
Nincss legolcsóbb mód. Sehogy nem éri meg. Én katás voltam, most az adóm az ötszörösére emelkedett, persze csak abban az esetben, ha annyit keresek, ami még nyomorogni is kevés.
3/7 anonim válasza:
A legtobben a navos számlázást használják online van fent számlázójuk. Ingyenes.
4/7 anonim válasza:
Mivel nálunk moslékautokrácia van, ezért feketézni éri meg
5/7 A kérdező kommentje:
Mármint én arra gondoltam hogy melyik vállalkozási mód. Most pl KATA-al nem tudok sajnos. Nincs nagy bevételem ezért keresem a legolcsóbb lehetőséget.
júl. 18. 15:38
6/7 anonim válasza:
Cégek vannak erre akik X % ért vagy fix összegért "átszámláznak", de szerintem ezen az oldalon nem fogsz találni.
"Jailbait" oldal ez, meg erősen "moderált", propagált...
7/7 A kérdező kommentje:
én nem olyat keresek aki számláz nekem, hanem hogy mi a legolcsóbb módja annak hogy vállalkozó legyek aki képes cégnek is számlázni, mint pl általányadózó ha lenne 8 órás munkaviszonyom.
júl. 20. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!