Mi egy jól menő kocsma titka?
Nem akarom elvenni a kedved, de mivel látom, hogy teljesen amatőr vagy a témában, csak javasolni tudom, hogy ne fogjál bele, mert mindenképpen belebuksz!!!
(Nekem évtizedek óta vannak üzleteim, nem csak kibicként szólok, mint az előttem lévők többsége.)
Van elég tőkéd??
Van végzettséged??
Van szakértelmed??
Vannak kapcsolataid??
Van védelmed??
Van kitartásod??
Gondold végig, hogy bármit nyitsz csak az a biztos, hogy rengeteg kiadásod lesz. A bevétel, az teljesen bizonytalan... Meg,hogy lesz-e egyáltalán bevételed?!
Meddig bírod ki a havi több-százezer Ft kiadást, nulla bevételnél??
Arról nem beszélve, hogy gondolod, hogy "szó nélkül" tudomásul veszi az a vendéglős akire rányitod a boltodat??
(Ha van még kérdésed szívesen válaszolok.)
Elsősorban, hogy jó helyen legyen. ( mint minden üzlet esetében elsődleges, hogy forgalmasabb helyen legyen az üzlet és lehetőleg ne legyen túl nagy konkurencia)
Ha megvan a kellő üzlet és van elég tőke akkor nehéz elcseszni. :D manapság a modern felújított kocsmákat keresik főleg a fiatalok. Avval ki lehet tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!