Az alábbi járművek közül melyik alkalmas napi zöldség szállítasra?
Szép estéket!
Őstermelő vagyok, zöldséget és gyümölcsöt árulok piacokon.
A kérdésem az volna, hogy ti akik értetek a témához, milyen teherautót választanátok a mindennapi zöldség gyümölcs szállításához?
Jelenleg egy régi kombi Passat-om van, de szépen lassan kezdi beadni a kulcsot. Szóval az alábbi járművekre megfelelő a büdzsém, melyiket ajánljátok?
Csakis a platós IFA!
Nem tudom eldönteni, hogy ezt a kérdést vajon a vicc kategóriába szántad, vagy komolyan gondoltad, hogy felsorolsz 5 autót a kisbusz mérettől a nyerges vonatatóig úgy, hogy jelenleg egy kombi is elég ahhoz, amit szállítasz.
Egy nyergesvontatóval mégis hogy akarsz beállítani a piacra, cimbi?
De még az emelőhátfalas is erős...
Egy VW Caddy vagy hogy is hívják, az neked pont elég
Te látod mennyit termelsz. Ha van annyi terményed, hogy meg tudnál vele tölteni egy kamiont akkor hajrá, vedd a Magnumot meg hozzá a pótkocsit.
De ha most elférsz egy kombiban akkor gyanítom nincs annyi termény. Tehát nem is értem hogy jöhetett szóba egy nyerges.
Ehhez nem hozzáértés kell csak józan paraszti ész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!