Mennyibe kerülnek az engedélyek, havi kötelezők (pénztárgép, jogdíj, könyvelő, stb.)? Fix helyben gondolkodom, amit bérelnék.
Kb. 40-50 fős vendéglátóegység. Fő profil italok/alkoholos italok, melegszendvicsek árusítása, 30-40 fős rendezvények lebonyolítása.
Szeretném belőni, hogy mennyi kellene az induláshoz.
Egy ideje gondolkodom, hogy nyitok egy helyet, van félretett pénzem, épp költségvetést készítek. Fel akarom mérni, hogy mennyire vagyok messze a céltól. Nem szeretném elégetni a félretett pénzem.
Ha értesz a szakmához, akkor nem nehéz kiszámolnod, ha nem értesz hozzá, akkor meg jobb ha bele sem kezdel, mert jó eséllyel bukó lesz.
Könyvelő, nem vedéglátó üzletvezető, vagy nem fogja Neked értelmezni a Nébih GHP-t, ahogy HACCPt és kémiai kockázat értékelést sem fog készíteni Neked. Keress inkább HACCP tanácsadót, mert a kialakítást is ők, vagy eginkább a Nébih fogja tudni Neked megmondani, hogy a területileg illetékes felügyelő éppen mit és hogyan szeretne látni, ahhoz hogy ne bírságoljon nyitás után.
Emellett számos olyan tényezőtől függ, amit csak Te magad ismerhetsz, pl. lokáció, vendégkör, szokások, Swot analízis elemei, stb.
Pénztárgépet neten ezer meg egyfélét találsz akár újonnan, akár használtan, ártszemélyesítve vagy akár navos árverésen, ahogy pl. berendezéséket szintén.
Könyvelőktől több oldalon is tudsz árajánlatot kérni ( konyvelok.hu, bookeepie, jószaki, stb. ) A-tól Z-ig, sokszoros eltérés is lehet az ajánlatok között.
Jogdíj:Artisjus,attól függően it és hogyan szeretnél kialakítani.
Mindenre ott van a válasz, amikre most rákérdezel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!